|
|
|
Autor |
Mesaj |
raveru
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 30 Locație: cluj
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 2:51 pm Titlul subiectului: legarea in punte? |
|
|
de juma de ora tot caut pe net cum se leaga defapt in punte o statie si habar nam ... tot vad legarea a 2 statii in punte si chestii de genul. nu stiu daca m-am incadrat bine in forum daca nu ami cer scuze dar poate sa explice cineva cum poti lega o statie cu 2 iesiri in punte ? eu o sa am un mpx2500 si am inteles ca daca legi in punte iesirile fiind pe 2 ohmi o sa iasa o iesire pe 4 ohmi cu putere dubla ... asta vreau eus a botin dar nu stiu exact cum ... cum setezi ca iesirea aia sa fie pe 2 ohmi si cum legi efectiv in punte ?
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 3:12 pm Titlul subiectului: Re: legarea in punte? |
|
|
iesirile nu le setezi tu sa fie pe o anumita impedanta. amplificarea este in functie de impedanta difuzorului. deci daca pui un difuzor de 4 ohm, ai xx W, daca pui unul de 2 ohm ai xy W, fara sa setezi tu nimica. legarea in punte (bridged) e suportata de amplificatoarele pe 2 (sau mai multe) canale, si presupune unirea canalelor. daca fiecare canal suporta o impedanta minima de 2 ohm, atunci pe punte, impedanta minima e de 4 ohm. iar conectarea se face prin unirea unui + de la un canal, cu - de la celalalt canal. care + si care -? (fiind 2 canale ai 2 + si 2-) asta gasesti in manualul amplificatorului, sau chiar desenat pe el, de obicei sub conectori.
in exemplul de mai jos, conectarea in punte se face prin legarea difuzorului la + si - incercuiti
Description: |
|
Filesize: |
23.95 KB |
Viewed: |
798 Time(s) |

|
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
raveru
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 30 Locație: cluj
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha atunci chiar nu inteleg dece uni se tot intrebau cu intoarcerea semnalului cu 180 de grade si chestii de genu si filtre si bla bla bla daca e asa uros ... se descurca aproape oricine
|
|
Sus |
|
 |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa bagi doua fire in doua gauri.. e chiar f usor..
semnalul ala de se intoarce la 180 grade e altceva..
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|