|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
liberti
Data înscrierii: 10/Sep/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Sep 10, 2006 10:02 pm Titlul subiectului: LG 7600, pret ok, dar calitate? |
|
|
Salutare tuturor!
Am observat ca aveti gama noua de la LG, la care aveti si preturi interesante, 7600 la 619 RON. Design-ul e ok (un pic copiat de la Pioneer) si la caracteristici se lauda bine (display animat la banii astia...), dar cum sta la calitatea sunetului? L-a ascultat cineva, merita banii? As vrea sa-l iau cuiva cadou, care nu e foarte pretentios la sunet, iar "imaginea conteaza".
Multumesc oricui pentru sfat. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Sep 11, 2006 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
hmmm,chiar sunt si eu curios daca l-a ascultat cineva...pana acum nu am deschis categoria LG ca sincer ce e marca e marca,dar asta chiar
e ispititor si arata super la banii aia+telecomanda...vad ca si pe partea de preout sta bine in specificatii...4V nu e de ici de colo....
amplificatoru intern pe mosfeti...e ceva...
are egalizatori ??? |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Sep 14, 2006 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am ascultat jucaria si e spectaculos raportul pret-calitate - RECOMAND CU CALDURA! |
|
| Sus |
|
 |
liberti
Data înscrierii: 10/Sep/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc pentru info. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|