|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Namag
Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 12:21 pm Titlul subiectului: LG? |
|
|
Salutare...vreau si eu niste boxe ieftine si le-am vazut pe cele de la LG, aprox 1,5 mil si cele din fata si cele din spate...totusi in comparatie cu celelalte de pe site aceste sunt ieftine...si asta ma cam pune pe ganduri in leg cu calitatea lor, a incercat cineva aceste difuzoare? e ceva de capu lor?...am un CD-Player, nuj exact ce firma e, nu e ceva cunoscut, insa in nijte boxe de cielo dadea klumea, era chiar prea puternic pentru ele...in comparatie cu dif de cielo astea sunt mai bune?...nu prea ma pricep la chestiile astea, d'asta as vreo o comparatie ...si nu sunt prea impatimit, as dori ceva care sa isi fac treaba si sa redea un sunet placut, sa nu ma omoare inaltele sau sa nu aiba deloc bass...ceva mediu |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 10:05 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
| am montat asa ceva la cineva pe logan varianta pe 13 si suna foarte bine....la banii astia mrita....am fost multumit |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|