|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa e . T20 e un mic monstru al inaltelor. mie sincer, Tw de la B5, la o putere de aprox 30-35W, deja fasaiau. poate sunt eu cam pretentios... oricum, in cazul lui adysolenza, vb de niste coaxiale care nu stiu ce tw. poseda.
ps. legat de C5, si eu le-as amplifica, fara discutie. eu ma refeream numai la B5 mai sus. in fapt...daca opresti T20-ul, nu prea am vazut ce stii ce diferenta de sunet nici la C5 (ma refer ma medii)
repet....poate am eu pretentii prea mari... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| acuma vad intr-un post al tau....deci 425 are tw T20? (sau ma rog...o modificare a lui) asta schimba povestea... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai eu asa as zice...
ambele sunt "silk dome tweeter, 20mm, 93dB" si daca te uiti atent la pozele mari, ce e sub grila (metalica la coaxiale) pare a fi similar cu ce e in T20. Ambele au filtre cu selector de nivel, specificatii identice, pret similar... 425 chiar sunt cotate la 60W RMS fata de 50W pentru C5.
Tweeter-ul din B5, aka T16, are 91 dB. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|