|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ovi87us Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2007 Mesaje: 71 Locație: Resita
|
Trimis: Mar Noi 09, 2010 7:45 pm Titlul subiectului: Lipire mocheta |
|
|
cu ce pot sa lipesc si eu mocheta pe un subwoofer din mdf cu melamina pe el(e lucios)?
prenandez?sau ce altceva recomandati sa adere la melamina _________________ Ym : ovidiu87_us@yahoo.com |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Mar Noi 09, 2010 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lasa melamina acolo ca nu ai cum sa o dai jos...si pune prenadez ca merge ...dai un strat pe subwoofer si un strat pe mocheta...lasi aprox un minut sa traga putin apoi le lipesti si gata.. |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Noi 09, 2010 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
bison kit , un prenadez bun , ca sa fii sigur ca adera slefuieste melamina un pic , cureti apo , dai cum a zis tibitzu si pe mocheta si pe material , apoi lasi muult mai mult decat un minut intre 10-30 de minute in functie de temperatura pana cand punand degetul nu mai e umed deloc.
bafta! _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
jordyz0r
Data înscrierii: 29/Sep/2010 Mesaje: 42 Locație: Buzau
|
Trimis: Mar Noi 09, 2010 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum a zis si baubau, va trebui sa slefuiesti melamina aia macar putin sa nu mai fie luciul ala.
O metoda de a lucra mai repede cu prenandezul este sa folosesti un pheon. Dai pe subwoofer cu prenandez, intinzi mocheta bine, apoi o retragi si dai cu pheonu pe subwoofer si pe mocheta (nu mult sa nu o usuci de tot; in general 20-30 secunde maxim, depinde si ce pheon ai). Apoi aplici mocheta.
Eu asa am lucrat pana acum si iese foarte bine.
Merge si cu prenandez obisnuit, nu numai cu bison (e ceva mai scumpicel ala...).
Spor la treaba. Si ai grija la colturi  |
|
| Sus |
|
 |
ovi87us Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2007 Mesaje: 71 Locație: Resita
|
Trimis: Mar Noi 09, 2010 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles domnilor, va multumesc pt promptitudine, maine ma apuc de treaba
Mocheta o pune ti dintr o singura bucata?sau decupati partile laterale si restu inveliti de jur imprejur?
Am vazut un link interesant cum o aplica dintr o singura bucata,dar cred ca n am suficienta dexteritate pt asta:D
O seara placuta tuturor si la cat mai multi dB _________________ Ym : ovidiu87_us@yahoo.com |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|