|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Vin Dec 14, 2018 4:33 pm Titlul subiectului: Lipsa bass Focus 2 |
|
|
Salutare forum! Am montat recent un sistem Focal RSE-165 pe fata la un Ford Focus 2 al unui prieten pentru ca dorea un upgrade, plus ca unul din difuzoarele de fabrica cedase.
El se plange ca nu mai are deloc bass. Inaltele sunt ok, mediile la fel, in schimb zice ca nu ii place pentru ca nu scot bass ca cele originale.
Player-ul e cel de fabrica, un 6000CD cred. I-am explicat ca nici HU-ul nu il ajuta si ca dif-urile de fabrica scoteau ceva mai mult bass pentru ca erau din carton presat, si construite special pentru masina.
Pentru rezolvarea acestei probleme m-am gandit la urmatoarele variante:
1 - sa punem pe usile spate niste dif-uri care canta mai mult pe mid bass, (ceva in genul hertz ev165 - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Energy/EV-165.5/ )
Aici ar fi o mica problema pentru ca nu vrea amp, deci nu stiu cat de mult ar umple joasele lipsa acele hertz-uri fara amplificare, cu HU de fabrica.
2 - sa punem pe spate dif-uri originale de focus, alea de i se par lui ca "scot" bass "calumea"
3 - sa schimbe player-ul cu unul aftermarket, care ii ofera mai mult control decat un simplu fader si bass boost, dar din nou...nu stiu cat de mult ar face asta diferenta
Tind sa cred ca nu il ajuta nici incinta din usa (pe langa HU-ul ala slab). Eu am aceleasi dif-uri pe VW Bora si un Alpine CDE-173BT si imi vibreaza scaunele...nu stiu de ce se aude la el asa de slab
Ceva pareri?
Multumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Vin Dec 14, 2018 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici subwoofer nu vrea. S-a invatat cu bubuiala de dinainte, cand tinea bass boost-ul la +5.... _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Vin Dec 14, 2018 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de raspuns!  _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|