Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Lipsa bass si distorsiuni la greu..

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Kllaus

Data înscrierii: 06/Apr/2011

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 8:00 pm    Titlul subiectului: Lipsa bass si distorsiuni la greu.. Răspunde cu citat (quote)

Va mai cer ajutorul inca odata..am cumparat niste difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo..._Flat/PF_16.2/ au 70 w.Player-ul meu alpine are 4x50w dar defapt vreo 18w sunt reali..le-am montat, toate bune si ca sa vad ca boxele nu au nici pic de BASS si la jumatate dinv olum distorsioneaza la greu, se aude oribil si sunt foarte dezamagit..din ce ma citit pe net trebuie amplificator pentru ele de minim 70 w reali, totusi altfel nu imi explic distorsiunile is lipsa bassului mai ales ca au 36hz ca frecventa..va rog daca se poate o parere ceva(e din cauza ca nu am amplificator) si daca doreste cineva le vand cu cea mai mare placere sunt practic nefolosite am ascultat 5 min si nu are rost sa le fortez aiurea si am vazut pe la 3 milioane jumatate un amplificator care abia avea 50 w reali..boxele mele avand cum am zis 70w reali.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scapa de ele si ia ti un sistem tw+mb...si un amp sh si ai sa fii mult mai multumit decat cu coaxialele alea
Kllaus

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci tu imi recomanzi sa imi iau boxe componente ? tw+mb vine de la tweeter + ceva banuiesc, deci ma gandesc cate referi la componente nu ? Scuze nu ma prea pricep.

Si sper sa pot sa le vand..
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exact-componente + un amp sh..gasesti la bursa ieftine ...si cand o sa mai ai bani fa si o insonorizare a uslilor
bafta!

Kllaus

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok am inteles.Problema e ca am logan si nu stiu cum as putea pune componentele in fata, pe unde sa ascund firul dar mai intai sa scap de astea si sa vedem, mersi incaodata.
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si eu am logan .... firele le duci pe sub mocheta iar difurile de 16,5 le pui in suportul ala negru ...il sculptezi putin tai fundul si merge Very Happy daca nu pui inele mdf
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 10, 2011 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo nu schimba nici un difuzor daca nu ai de gand o insonorizare si amplificare la ele. nu merita.
D.Vali

Data înscrierii: 12/Mai/2011
Locație: Medgidia

MesajTrimis: Joi Mai 12, 2011 7:48 pm    Titlul subiectului: Re: Lipsa bass si distorsiuni la greu.. Răspunde cu citat (quote)

Kllaus a scris:
Va mai cer ajutorul inca odata..am cumparat niste difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo..._Flat/PF_16.2/ au 70 w.Player-ul meu alpine are 4x50w dar defapt vreo 18w sunt reali..le-am montat, toate bune si ca sa vad ca boxele nu au nici pic de BASS si la jumatate dinv olum distorsioneaza la greu, se aude oribil si sunt foarte dezamagit..din ce ma citit pe net trebuie amplificator pentru ele de minim 70 w reali, totusi altfel nu imi explic distorsiunile is lipsa bassului mai ales ca au 36hz ca frecventa..va rog daca se poate o parere ceva(e din cauza ca nu am amplificator) si daca doreste cineva le vand cu cea mai mare placere sunt practic nefolosite am ascultat 5 min si nu are rost sa le fortez aiurea si am vazut pe la 3 milioane jumatate un amplificator care abia avea 50 w reali..boxele mele avand cum am zis 70w reali.
Aceiasi problema o am si eu cu un Pioneer DEH P4100SD(4x50W chipurile...)si m-am gindit la un amplificator cu 5 canale(4 canale pentru difuzoarele existente +1 canal pentru un subwoofer)Cunoscatori,meseriasi si nu numai ce-mi recomandati va rog frumos.M-am gindit la JBL GTO 5355e
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2011 3:17 pm    Titlul subiectului: Re: Lipsa bass si distorsiuni la greu.. Răspunde cu citat (quote)

D.Vali a scris:
Aceiasi problema o am si eu cu un Pioneer DEH P4100SD(4x50W chipurile...)si m-am gindit la un amplificator cu 5 canale(4 canale pentru difuzoarele existente +1 canal pentru un subwoofer)Cunoscatori,meseriasi si nu numai ce-mi recomandati va rog frumos.M-am gindit la JBL GTO 5355e

fa-ti un nou topic si spune acolo ce buget ai pentru amplificator, ce vrei sa amplifici, ce masina ai ce subwoofer vrei sa iti iei, noi/sh, etc.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum