Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

LISTA CAZARE BRASOV 16-17 APRILE !!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
SergyU
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 02, 2011 9:46 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

Bigu a scris:
o singura nedumerire, ce rost mai are alta lista?
Nu mai este nevoie de o lista si de confirmarea celor ce au platit ,in felul acesta cei care au dat avans vor vedea ca nu vor fii decat 5-6 insi care se vor caza in pensiune, ca daca ai vazut bine unii din diferite motive s-au mai retras si atunci ce intalnire a forumistilor mai este aia cu 5-6 masini Smile si la Mall se strang mai multi Razz
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Sâm Apr 02, 2011 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut .... imi pare rau ca nu am platit avansul insa , efectiv am uitat!!! Sad( EU VIN SIGUR !!!! daca pot plati luni o fac fara dar si poate ... am fost prins la munca si am uitat... scuze!!!
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Sâm Apr 02, 2011 4:22 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

SergyU a scris:
Bigu a scris:
o singura nedumerire, ce rost mai are alta lista?
Nu mai este nevoie de o lista si de confirmarea celor ce au platit ,in felul acesta cei care au dat avans vor vedea ca nu vor fii decat 5-6 insi care se vor caza in pensiune, ca daca ai vazut bine unii din diferite motive s-au mai retras si atunci ce intalnire a forumistilor mai este aia cu 5-6 masini Smile si la Mall se strang mai multi Razz

din cate stiu , la ora actuala , doar 2 persone din lista nu au achitat... deci?!? cine isi doreste aceasta intalnire vine chiar daca sunt 5-6 insi, deci poti merge linistit la mall
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Apr 02, 2011 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hmm...un pic cam rautacios SergyU.....eu cred ca te-ai exprimat gresit si lumea acum crede ca esti cu totul altfel decat ceea ce exprimi.
Uite aduc un abac cu mine duminica si vedem cat iese.
Permite-mi sa imi rezerv placerea de a fi rautacios si eu cu tine face to face,asta daca esti forumist.Te astept duminica si repet,aduc abacul pt tine.
Acum lasand gluma la o parte,pt ca unor lucruri nu merita sa le acordam prea multa atentie, voi reveni cu "lista de 5-6 insi" pt ca acum chiar nu am timp sa o scriu, iar pt cei care vor sa vina doar duminica LA COMPETITIE ,TAXA ca tot se intreaba de ea va fi ZERO.
Detalii legate de competitie,voi posta dupa ce voi termina treaba cu pensiunea,astazi chiar avem intalnire cu administratorul de la pensiune si voi merge cu Barsy sa discutam.Dupa ce capitolul asta va fi incheiat vom putea discuta de COMPETITIE.

P.S. Stati linistit ca toata intalnirea este mai mult decat o competitie ,e un prilej de a impartasi tot ceea ce inseamna sunetul in masina.Sunt care vor veni si nu au sistem ,sau sistemul lor nu este gata ,.....pasiunea insa...exista.
Sus
SergyU
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 02, 2011 7:14 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

Nu am vrut sa fiu rautacios dar toata treaba asta cu intalnirea mi-a adus aminte de Intalnirea Forumistilor din 2010 in care era o lista de "N" persoane si au fost prezenti mai putin de jumatate daca am jignit pe cineva imi cer scuze , una este sa vezi si sa asculti 20 de sisteme ca sa iti formezi o idee despre cum ai vrea sa iti faci sistemul (in cazul meu ) si alta este sa te uiti la 5-6 sisteme, inca o data imi cer scuze poate m-am exprimat gresit in postul anterior Rolling Eyes
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Dum Apr 03, 2011 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pot platii luni avansul ?
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Apr 03, 2011 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da se mai pot trimite bani de avans si maine.
Suma ramane aceeasi 25 ron de persoana.
Seara buna!
P.S. Banii se trimit exact in aceleasi conditii.

BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2011 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LISTA celor care au dat avans este urmatoarea:

CAMERA DUBLA
1.mgm-MARIN MIHAI-50 ron
2.evo lazu--GHINEA VALENTIN-50 ron
3.obie-NASTASE ALEXANDRU -50 ron
4.providius-MARGINEANU OVIDIU-50 ron
5.ade-BARSAN ANDREI-100 ron- 2 NOPTI VINERI SI SAMBATA
6.ssrli-DOLHA ADRIAN-50 ron
7.antidotu-DINU IULIAN-50 ron-

APARTAMENT

1.bau bau-BOGDAN+raidaru-PETCU DAN+aghi-VELICIU ADRIAN-4 persoane- 100 ron
2.cynegeticos-MIREA ALIN-4 persoane-100 RON
3.bigu-GIDEA RADU-1 pers-50 ron+otzy-OTET ADRIAN-25 ron-1 PERS+ _ _ _ _ _ _+ _ _ _ _ _ _ _ _

Legat de Ludovic ar mai fi loc in apartamentul 3 unde sunt bigu si otzy daca nu au ei nimic impotriva inseamna ca totul e ok.

Alte detalii legate de ceea ce am discutat cu administratorul:
-pretul camerei duble va fi 100 RON si apartamentul 200 RON
-ne-a asigurat de tot sprijinul lui,ne va pune la dispozitie o umbrela mare+masa+curent 220v(prizele sunt oricum in poienita din fata pensiunii)
-daca ne hotaram si cred ca veti fi de acord cu mine sa facem seara o masa,omul ne-a sugerat ca bautura putem sa o aducem din afara pt a putea iesi mai bine iar restul detaliilor le vom discuta acolo
-parcarea este incapatoare deci oricate masini vor fi,va fi loc pt toata lumea
Acum ca acest capitol cu cazarea e pe sfarsit vom trece la alte capitole Smile iar pentru cei interesati de o competitie vom da detalii complete legate de COMPETITIA ce se va tine DUMINICA 17 APRILIE.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2011 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AMR 14 !
De acord cu treaba cu masa Smile

Sus
THE ONE
Pasionat

Data înscrierii: 01/Feb/2011

MesajTrimis: Lun Apr 04, 2011 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
AMR 14 !
De acord cu treaba cu masa Smile

O sa stai cu SUPERMAN la masa Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum