Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

LIVRARE GRATUITA dar........

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 3:13 pm    Titlul subiectului: LIVRARE GRATUITA dar........ Răspunde cu citat (quote)

Ma numesc SMOLENIC GABRIEL(tulcea).Am facut si eu o comanda martea trecuta(15.05.2007) la ora 11AM. In jumatate de ora am primit mail-ul de confirmare cum ca comanda mea a fost procesata si va fi expediata in acea zi.
Nu stiu cine e vinovat, sau cu ce v-am gresit, ca au trecut mult peste cele 48 de ore mentionate de voi si nici un semn.
NU mai stiu ce sa fac? la mail nu imi raspundeti, la telefon am sunat si mi s-a spus "Ca voi fi sunat...." pentru a mi se explica ce s-a intamplat cu comanda mea.Chiar atat de mult trebuie sa astept pt o livrare pana in tulcea?MA bucuram cand am vazut pe site ca ati pus Livrare Gratuita, dar mai bine dai un ban da stii ca ajunge coletul acasa..
Astept un raspuns macar aici, sa stiu ce fac in continuare..

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da un telefon la sediul FAN courier din orasul tau si intreaba daca ai vre-un colet pe numele tau.
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne pare rau pentru intarziere - vom reveni imediat ce stim stadiul comenzii. Trebuie sa cautam prin awb-uri si borderouri.
Faptul ca livrarea este gratuita NU are nici o legatura cu calitatea serviciilor de curierat rapid. Pentru aceste livrari se folosesc aceleasi servicii expres oferite de FAN Courier. Exprimarea "livrare gratuita" este din start gresita in realitate, livrarea nu este gratuita, este doar suportata de catre noi in loc de clienti. Fan Courier nu face pomana nimanui.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
faibox
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g am incercat si varianta ta, dar fara rezultat. Mersi mult
faibox
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

domnilor...mai astept comanda ?vreau sa stiu si eu un raspuns, nu stiu eu ce inseamna "awb-uri" si "borderouri", spuneti-mi cand imi vine comanda, daca nu se poate renunt la ea.
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

awb-ul este un cod al fiecarui colet trimis.
cu acel cod poti urmari in permanenta locatia unui colet.

nu dispera ca o sa ajunga,
daca s-a confirmat comanda inseamna ca baietii de la be-loud au expediat-o, dar din motive mai mult sau mai putin obiective cei de la FAN au intarziat cu transportul.

Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stimate domn,

Din pacate s-a produs o regretabila eroare si datorita unei comunicari defectuose intre noi si unul dintre furnizorii nostrii pachetul dumneavoastra nu a fost expediat. Ne asumam in totalitate vina si ne cerem scuze pentru incurcatura produsa. Momentan subwooferul CS1204T nu se afla pe stoc, urmand ca marti dimineata sa reintre in stoc. Suntem pregatiti sa va oferim un discount de 5% alaturi de scuzele noastre, in cazul in care veti decide sa pastrati comanda.

Cu stima,
Vlad Cristia Neacsu
Be-Loud
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum