Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Livrare GRATUITA in toata tara!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi

Autor Mesaj
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oops...
era un segment de text vechi...
am corectat.
scuze.

inca o data: livrarea este gratuita*
singurele exceptii sunt comenzile in tara in valoare de sub 200 ron ** (livrarea 20 ron) si cele ce au ca destinatie adrese din afara localitatilor cu centre Fan (20 ron).

* livrarea nu este de fapt gratuita. ea este platita dar de catre noi, nu de clienti. si in cele 2 cazuri speciale de mai sus, cei 20 ron sunt mai mult o "subventie" si nu costul real al livrarii prin curier rapid.
** limita de 200 ron ar putea fi crescuta in viitor, momentan asteptam sa vedem daca dam sau nu faliment Very Happy rolul ei este de a "incuraja" clientii sa comaseze mai multe produse intr-o singura comanda... in loc de un produs pe saptamana, in functie de cum aloca banii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 7:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CTT a scris:
Asta inseamna ca daca platesc la primirea produsului (in valoare de peste 200 RON, la care livrarea e gratuita), mai trebuie totusi sa platesc in plus fata de pretul afisat pe site 20 RON?

e 100% gratis (pt tine ca si cumparator), platesti doar produsul

Oachi

Data înscrierii: 09/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 3:44 pm    Titlul subiectului: Sunteti ne seriosi!!!!!!!!!!! Răspunde cu citat (quote)

Am dat si eu o comada si am vb cu unu dintre voi si cind am sunat adoua oara nu ati mai raspun !!!!!!!!!!!!!! Pacat de pagina de site este misto cu tot ce vcrei !!!!!!!!!!!!!!!
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

trimite formularul de comanda si o sa ai produsul in max 48 de ore.
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai.... poate vorbeam cu altcineva ? Smile
Daca ai dat comanda ferma telefonic, s-a inregistrat si maine o lucram...
Daca vrei sa fii sigur mai trimite-ne un email si verificam.
Sus
terente
Pasionat

Data înscrierii: 05/Apr/2007
Locație: suceava

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: ca Răspunde cu citat (quote)

cam in cat timp ajunge un hu pana la suceava ?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intre 24 si 48 de ore
mirceacaragin
Pasionat

Data înscrierii: 06/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 12:41 pm    Titlul subiectului: hmmmm Răspunde cu citat (quote)

Arrow Nu prea am exp in treburi din astea, eu sunt din din jud caras-sev dar, lucrez in timisoara...........pot primi o comanda si aici la adresa firmei mele????
Daca comanda mea este in valoare de peste 600ron mai trebuie sa platesc ceva taxe????
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti primi pachetul oriunde in tara si in Timisoara pe raza orasului livrarea este gratuita pentru comenzi in valoare de peste 400 RON.
Deci nu mai platesti nimic in plus. Trece adresa ta in comanda dar specifica ca livrarea se va face la alta adresa si care e aceasta.
Sus
sorincis

Data înscrierii: 23/Feb/2007
Locație: PITESTI

MesajTrimis: Lun Sep 17, 2007 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Am vazut ca acordati transport gratuit pentru anumite produse.......

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/ intra in aceasta categorie?
Multumesc.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Sep 17, 2007 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Transportul in tara este efectuat prin curier rapid si este gratuit pentru comenzi in valoare de peste 400 RON in peste 500 de localitati (pentru comenzi sub aceasta suma, se va percepe o taxa de transport de 20 RON).
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Lun Sep 17, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in cazul asta sorincis mai bine mai comanzi si ceva cabluri incat comanda sa depaseasca 400 RON si sa ti se livreze mok, decat sa dai 20 ron pe transport doar pt player
Sus
sorincis

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 4:48 pm    Titlul subiectului: Re: Livrare GRATUITA in toata tara! Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Bucuresti, 4 mai 2007

www.be-loud.ro devine primul magazin online de car & home audio care ofera clientilor sai in mod gratuit livrarea produselor oriunde in tara, nu numai in Bucuresti.

Aria de valabilitate a acestei oferte acopera peste 350 de localitati din toate judetele tarii (lista completa).
Comenzile pot fi livrate gratuit la orice adresa de pe raza acestor localitati sau pot fi ridicate de la centrul curierului rapid din una din aceste localitati.

* livrarea la orice adresa din afara acestor localitati va fi taxata cu 20 RON
** livrarea gratuita a comenzilor este valabila in cazul comenzilor in valoare de peste 200 RON. pentru comenzi sub aceasta suma, se va percepe o taxa de 20 RON pentru livrarea oriunde in tara prin curier rapid.

Dar este o suma peste 200 RON......nu ati spus 'livrarea gratuita a comenzilor este valabila in cazul comenzilor in valoare de peste 200 RON. '
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 7:22 pm    Titlul subiectului: Re: Livrare GRATUITA in toata tara! Răspunde cu citat (quote)

asta a fost initial. din pacate, baietii ieseau mai mult in pierdere platind ei transportul la produsele ieftine...de aceea a fost ridicat pragul la 400 RON
Sus
sorincis

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum