|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
fane000
Data înscrierii: 15/Dec/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 3:55 pm Titlul subiectului: logan |
|
|
| cum se procedeaza pentru a scoate casetofonul de la logan ptr. a-l inlocui cu altceva( pionner deh 30MP in cazul meu)? |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
AI 4 gauri pe fata te uiti , sau scoti fata daca ai modelu nou. Si cu 2 sarme indoite in forma de U (teoretic ar fi trebuit sa ti le dea ei, daca nu improvizezi)... Introduci cate un " U " in fiecare parte , inclini spre exterior si tragi spre tine pana iese corpul . e simplu . Daca nu ai sarmele in forma de U , iei doua andrele , sau doua cuie sau doua bucati de sarma cam de 2 mm in diametru si scoti pe rand cate putin fiecare parte din locas . Pe urma scoti aparatul afara , debransezi antena si mufa cu legaturile electrice si boxe . Sper sa te descurci _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
io lam scos folosind II paste de pix !
spor ! |
|
| Sus |
|
 |
ovvy
Data înscrierii: 10/Oct/2006 Mesaje: 17 Locație: Craiova
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vezi ca ar trebui sa ai la pioneer instrumentele sa il scoti, eu la 4800 am avut in cutie respectivele. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|