|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
fane000
Data înscrierii: 15/Dec/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: logan |
|
|
| pnetru cei care se pricep cu adevarat am si o intrebare: vreau sa imi iau niste boxe pentru fata (logan) si anume infinity REF 5022i si as vrea sa stiu daca atunci cand le voi monta voi fi nevoit sa faq vreo modificare sau se instaleaza fara nici o problema( se potrivesc la fix?), dar THx-132 de la blaupunkt? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: Re: logan |
|
|
cauta-le profunzimea. dau 90% sanse sa nu se potriveasca absolut fara nici o modificare, ci cu una minima, si anume decuparea cochiliei in spate, locasul original e facut sa adaposteasca magneti modesti, precum cei originali, din difuzoare mult mai mici chiar si decat 5022i. nu stiu profunzimea lor, poti cauta pe net datele astea, dar ia ca punct de referinta JBL CS de 13cm, acelea fiind maximul pe care il poate adaposti locasul original fara modificari. dar...ce vrei sa faci cu ele? atentie la impedanta, au 2 ohm, iti vor stresa destul de tare playerul. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|