| |
| Autor |
Mesaj |
ChristiaN
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 18
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 5:24 pm Titlul subiectului: Logan |
|
|
Salutare baietilor !
Am un logan si are dif si playeru din fabrica, si nu-mi place. Vreau sa o tunez, audio... si am nevoie de ajutor de la voi.. vreau sa cumpar un player, 2 dif pe fata 2 pe spate, un sub si un aplificator.. toate astea sa se incadreze in 20 mil. mai mult nu pot ca nu am de unde. ajutati-ma va rog. Multumesc foarte suficient  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
ChristiaN
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
da nu scot prea putin boxele.. ?? nu ma refer ca vreau mai mult.. ca nu prea ma prcep la astea.. am dat si yo cu parerea  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai degeaba pui tu difuzoare de 100W RMS pe player care scoate MAX 25W...daca vrei mai mult de atat mai pluseaza si tu cu minim 10 mil si atunci va putea fi pus un amplif si pt difuzoare,un condensator...
oricum eu zic ca vei putea face impresie in cartier si cu configuratia propusa de useru asus. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ChristiaN
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| a zis cineva ca vreau sa fac impresie in cartier... ??? nu ma intereseaza de altii man, ma intereseaza de mine, ca`mi placa mie cum se aude |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai mult de atat nu poti face cu banii aste,dar e o configuratie care o sa sune bine ! _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ChristiaN
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum s-ar zice asta e minimu.. ) 20 de mil e un mizilic pt masina daca stai s-o iei normal, a ?? ) u ai masina ?? cat ai bagat in ea ??? |
|
| Sus |
|
 |
ChristiaN
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si ce-am obs yo.. voi toti aveti ceva cu playeru ala.. Pioneer ca mi l-a recomandat mie asus, e kiar asa stralucit ??? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
20 de milioane nu e putin dar nici MUUULT nu este.
Configuratia propusa este excelenta; daca toate reglajele sunt facute cum trebuie poti da clasa multor masini in care s-a investit mai mult. E foarte bine echilibrata si vei fi multumit, te asigur...
Asa, si cu 1204BR amplificat cu Ca23 eu zic ca faci si ceva impresii prin zona
Merge foarte bine ca amplificator si JBL GTO 75.2 si e mai ieftin. Eu GTO 75.2 i-as pune... |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:35 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
difurile recomandate sun ok adik ce am auzit din laudele baietilor ca nu am auzit dls-urile astea dar dak nu vrei sa faci impresie te poti orienta chiar la un subwoofer si o statie mai micuta .....statia e mult prea puternica daca zici ca nu vrei sa faci impresii......eu am incercat subul meu hertz de 8 inchi pe logan pe o statie macaudio Z4200 si tremura plasticu de pe bord fara exagerare asa ca jbl-u ala itzi va zdrangani bine tabla  |
|
| Sus |
|
 |
ChristiaN
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai dc ma injuri in halu asta.. ?? )) yo nu stiu man cu 1204........ si nu mai stiu ce.. nu stiu toate numele la toate boxele si statiile si toate alea.. nu prea ma pricep mai pe scurt daca vrei sa vb cu mine.. cand zici kestia aia cu 1204 tre sa-mi pui si o poza man ) sa vad si yo cum arata ) |
|
| Sus |
|
 |
ChristiaN
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
crek raman la alegerea ta mihai cu ampli JBL GTO 72.5 sau cum se keama.. da nu mi-ati rasp la intrebarea aia cu HU, am mai citit cate ceva din forumu asta.. si am vzt ca la toti l-ati recomandat, e chiar asa de bun ?? |
|
| Sus |
|
 |
ChristiaN
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pioneer DEH 30-MP |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze, ma refeream la subwoofer-ul GTO 1204BR recomandat mai sus de asus, recomandare cu care sunt de acord. Daca vrei ceva mai mic si ceva mai ieftin ti-as recomanda GTO1000B sau GTO1200B, tot JBL, dar daca te incadrezi in buget, 1204 este excelent.
Pioneer 30MP este un player excelent din mai multe motive:
este un player Pioneer (calitate sunet, fiabilitate etc)
are un amplificator 4 x 50W MOSFET care este printre cele mai bune in momentul asta
are foarte multe reglaje de sunet care vei vedea ce utile sunt pentru a putea exploata in conditii optime sistemul audio
are 2 preout-uri, adica 2 iesiri pentru statie deci in viitor poti amplifica si difuzoarele fata foarte comod (DLS C5 suna foarte bine pe 30MP dar suna si mai bine amplificate, eu DLS C5 am pe un player Clarion de anul trecut si le-am amplificat recent)
Arata destul de bine, este finisat foarte bine...
aaa, si este foarte ieftin pentru ce ofera, asta uitasem
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ChristiaN a scris: | cum s-ar zice asta e minimu.. ) 20 de mil e un mizilic pt masina daca stai s-o iei normal, a ?? ) u ai masina ?? cat ai bagat in ea ??? |
nu,inca nu am masina mea,din pacate am doar 17ani,de abea in iarna fac 18 ,si atunci o sa am si io masina mea(dar cumparata de ai mei)... in sunet tot cam atat o sa bag.
20mil e o suma medie cu care poti sa iti faci un sistem multumitor.
am zis eu ca e mult sau putin ??? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|