Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

LPF Âși HPF de la Pioneer
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Exist

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 11:02 pm    Titlul subiectului: LPF Âși HPF de la Pioneer Răspunde cu citat (quote)

De la Ăźnceput vreau sĂŁ spun cĂŁ nu e vorba de amplificator Âși subwoofer, ci numai de HU cu difuzoarele puse direct pe el.

Se poate seta LPF-ul numai pe spate (astfel ĂźncĂąt din spate sĂŁ se audĂŁ cu preponderenĂŸĂŁ basul) Âși HPF-ul numai pe faĂŸĂŁ (a.Ăź. Ăźn difuzoarele din faĂŸĂŁ sĂŁ intre semnal corespunzĂŁtor unor frecvenĂŸe Ăźnalte)?

Cu alte cuvinte, LPF-ul Âși HPF-ul sunt independente pentru boxele din faĂŸĂŁ Ăźn raport cu cele din spate? Sau cum e filtrat semnalul la ĂŁlea din faĂŸĂŁ, la fel e Âși la ĂŁlea din spate?

MulĂŸumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 12:39 am    Titlul subiectului: Re: LPF Âși HPF de la Pioneer Răspunde cu citat (quote)

se poate altceva. si anume Front Image Enhancer. activezi HPF-ul, il setezi la 80Hz. vor fi afectate toate 4 difuzoarele, dar oricum, nu e mare pierdere, bass tot vei avea, oricum difuzoarele nu se descurca prea bine sub 80 Hz. apoi activezi FIE, si alegi o frecventa de taiere (asemeni LPF) care o vrei tu, va fi afectat doar spatele. astfel vei obtine efectul care-l doresti tu...atat HPF, sa scoti frecventele la care difuzoarele nu prea fac fata, dar si un sunet predominant din fata, datorat taierii inaltelor la boxele pe spate.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se poate activa FIE in timp ce folosesti HPF? eu n-am observat... stiu ca dispare functia FIE cand folosesti HPF. s-ar putea sa ma insel
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adevarul e ca asta n-am probat-o. bine observat.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu consider ca acele functii sunt facute doar cand apelezi la un amplificator pe 4 canale...

4 boxe identice pe interior cu frecvente dupa 80hz, amplificate pe 2 canale ale amplifului, si spatele cu LPF la 60hz, la care conectezi un sub in punte pe celelalte canale ramase..

au asa vad un suntet ideal
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand activeti una din ele cealalta se dezactiveaza nu merg concomitent.
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o nelamurire...
daca vreau sa am lowpass la 60-70hz pt woofer si highpass pe la 70hz pentru difurile direct amplificate nu merge ???
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da. iesirile amplificate au setari separate de cele RCA. doar ca HPF parca are doar 60-80-100-125 Hz
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HPF are 50-63-80-100-125
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pot folosi HPF pe iesirile amplificate ale HU-ului, iar pe iesirea RCA pt woofer pot folosi LPF, ambele setari fiind activate in acelasi timp.

hai noroc si mihai INCA ASTEPT al naibii de tare 4800mp-u+ C5a+Stinger Helix SHX17(cabluri RCA)+Stinger SWKH4 (kit de cabluri pt alimentare).

hai noroc.
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@o&g ce zici de pioneerul asta? http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-P5900MP/index.html parca arata un pic mai bine decat 4800.
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/DEH-P5900MP/media.html

L E : acum l-am vazut si pe site, dar este un pic cam scump
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e cam scump...oricum nu vreau luminile verzi, avand in vedere ca luminile din bord de la opelu meu sunt cam alb-galben 4800mp se integreaza cel mai bine.
Sus
Exist

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scrie Ăźn specificaĂŸiile lui P5900MP asta:
Citat:
Partial Control Expansion Units Mult-DVD/DAB/USB/Bluetooth

Ce ĂźnseamnĂŁ?
Sus
Exist

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vĂŁzut pe site-ul be-loud:

Citat:
poate controla dispozitive compatibile IP-Bus (necesita adaptor):

* magazie
* TV-tuner
* iPod
* magazie DVD
* DAB tuner
* USB
* Bluetooth

Dar ce Ăźnseamna asta? CĂŁ printr-un adaptor poate primi informaĂŸie prin port USB?
Sus
florin_rb

Data înscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
e cam scump...oricum nu vreau luminile verzi, avand in vedere ca luminile din bord de la opelu meu sunt cam alb-galben 4800mp se integreaza cel mai bine.

citeste cu atentie specificatiile pentru 5900MP ....are iluminare variabila prin combinarea culorilor Rosu-Verde-Albastru (RGB) ...nu e doar verde....poti sa-l faci ce culoare vrei sau aproape orice culoare.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum