Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

LPF

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Esu

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:36 pm    Titlul subiectului: LPF Răspunde cu citat (quote)

LPF-ul din HU are vreo influenta asupra calitatii sunetului pt boxele din masina?
Mentionez ca nu am subwoofer.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ar trebui sa influienteze sunetul din difuzoare, ci numai pe cel ce ar merge spre subwoofer. Ce player ai ? Si de ce intrebi ? ai observat tu vreo alterare a sunetului ?
Esu

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am un Sony GT200,nu am nici o modificare in sunet,intrebam daca ar trebui sa am?nu stiam daca actioneaza asupra boxelor sau asupra sub
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

filtru functioneaza asupra semnalului care se duce in amplificator....

nu mai stiu exact filtrul acela are rol pt statiile fara filtru ???? Embarassed
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

filtrul LPF din player sau filtrul LPF din statia care alimenteaza un subwoofer fac acelasi lucru.. taie frecventele peste 50-80-100 Hz astfel incat subwoofer-ul sa cante numai bass.
Cel din player este util cand statia nu are (foarte rar) sau cand statia este setata pe HPF pe post de filtru subsonic (sa taie sub 30Hz de exemplu) - foarte rara si situatia asta.
Eu unul mi-am pus LPF-ul din statie pe valoarea maxima ca sa ma pot juca cu cel din player sa aud diferentele cand vreau s-o fac... Deci le folosesc pe amandoua desi nu e nevoie.
In cazul tau, daca nu ai un amplificator + subwoofer, ignora-l.. nu are nici o legatura cu ce semnal se duce in difuzoare.
Pioneer face playere cu filtre care influenteaza semnalul si pe difuzoare. Pioneer de la modelul 30MP in sus iar alti producatori numai pe playerele foarte scumpe.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum