| |
| Autor |
Mesaj |
Mike80
Data înscrierii: 28/Feb/2009 Mesaje: 10
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 6:17 pm Titlul subiectului: Ma intereseaza pareri despre difuzoare Focal |
|
|
Am rugamintea sa-mi spuneti si mie pareri despre firma Focal in general la difuzoare , si in particular despre sistemul pe 3 cai Focal Access 165 A3.
Am vazut ca puterea totala este de 80 W , acum ma intreb cat are fiecare difuzor in parte si daca suporta CD- playerul meu care are 50W RMS.
Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu exista cd-playere care sa aiba puterea de 50w rms, si daca ar fi avut... la cei 80w pe care ii are sistemul... nici n-ar trebui sa iti faci griji .
personal iti recomand un amplificator 2x100 , daca vrei sa fie treaba calumea . |
|
| Sus |
|
 |
Mike80
|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adevarat , pana si eu stiu ca cele pe care scrie 50 W RMS au cam 20-22 W dar cred ca si boxele au cam aceleasi caracteristici adica 80W RMS sa fie cam 30,intrebarea mea era alta , componentele sistemului sa nu aiba valori mai mici decat cele ale HU , adica sistemul de difuzoare are 80 W acestia sunt calculati ca suma celor 3 difuzoare sau cam pe acolo,deci s-ar putea ca difuzorul de medii sa aiba 20 W si sa distorsioneze la volum mai mare.Luminati-ma ca nu stiu cum se calculeaza puterea unui sistem.
Apoi revin la ce doream sa aflu ce parere aveti de Focal si in special de sistemul pe care l-am specificat. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
producatorul specifica puterea playerelor max, nu rms, decat daca citesti manualul atent o sa asesti puterea rms .
sistemul acela de difuzoare poate fi amplificat cu 80w intradevar, daca atat scrie pe el. nu stiu de ce te intereseaza pe tine puterea fiecarui difuzor in parte... doar nu o sa le amplifici independent nu  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 1:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu pot sa va zic parerea mea de om care a ascultat de mai multe ori difuzoare Focal din gama Access:
Nu sunt NICI de 18-20W cat poate da un HU dar nici de 80W sau cat o fi scris pe cutie. Le-am auzit sunand bine pe HU normal, foarte bine pe un HU de varf care oferea un semnal ceva mai curat si excelent pe o amplificare de calitate de macar 40-50W RMS. La 80W poate rezista bobina, nu stiu, n-am incercat... dar nu stiu daca rezista mecanic, sunt totusi gandite pentru putere relativ mica, de HU chiar. |
|
| Sus |
|
 |
Mike80
|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Va multumesc pentru raspunsuri!Mihai ai fost foarte la subiect si era raspunsul pe care il cautam,daca sunt bune Focal si daca puterea unui HU (ca de exemplu un Sony X-plod CDA-650X) nu forteaza difuzoarele sistemului.Multumesc!Cred ca le voi achizitiona.Am sa va tin la curent de multumirea mea fata de sistem. |
|
| Sus |
|
 |
|