Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ma intereseaza pareri despre difuzoare Focal

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Mike80

Data înscrierii: 28/Feb/2009

MesajTrimis: Dum Iun 14, 2009 6:17 pm    Titlul subiectului: Ma intereseaza pareri despre difuzoare Focal Răspunde cu citat (quote)

Am rugamintea sa-mi spuneti si mie pareri despre firma Focal in general la difuzoare , si in particular despre sistemul pe 3 cai Focal Access 165 A3.
Am vazut ca puterea totala este de 80 W , acum ma intreb cat are fiecare difuzor in parte si daca suporta CD- playerul meu care are 50W RMS.
Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Iun 14, 2009 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu exista cd-playere care sa aiba puterea de 50w rms, si daca ar fi avut... la cei 80w pe care ii are sistemul... nici n-ar trebui sa iti faci griji .
personal iti recomand un amplificator 2x100 , daca vrei sa fie treaba calumea .
Sus
Mike80

MesajTrimis: Lun Iun 15, 2009 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adevarat , pana si eu stiu ca cele pe care scrie 50 W RMS au cam 20-22 W dar cred ca si boxele au cam aceleasi caracteristici adica 80W RMS sa fie cam 30,intrebarea mea era alta , componentele sistemului sa nu aiba valori mai mici decat cele ale HU , adica sistemul de difuzoare are 80 W acestia sunt calculati ca suma celor 3 difuzoare sau cam pe acolo,deci s-ar putea ca difuzorul de medii sa aiba 20 W si sa distorsioneze la volum mai mare.Luminati-ma ca nu stiu cum se calculeaza puterea unui sistem.
Apoi revin la ce doream sa aflu ce parere aveti de Focal si in special de sistemul pe care l-am specificat.
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Iun 15, 2009 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

producatorul specifica puterea playerelor max, nu rms, decat daca citesti manualul atent o sa asesti puterea rms .
sistemul acela de difuzoare poate fi amplificat cu 80w intradevar, daca atat scrie pe el. nu stiu de ce te intereseaza pe tine puterea fiecarui difuzor in parte... doar nu o sa le amplifici independent nu Question
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 1:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu pot sa va zic parerea mea de om care a ascultat de mai multe ori difuzoare Focal din gama Access:

Nu sunt NICI de 18-20W cat poate da un HU dar nici de 80W sau cat o fi scris pe cutie. Le-am auzit sunand bine pe HU normal, foarte bine pe un HU de varf care oferea un semnal ceva mai curat si excelent pe o amplificare de calitate de macar 40-50W RMS. La 80W poate rezista bobina, nu stiu, n-am incercat... dar nu stiu daca rezista mecanic, sunt totusi gandite pentru putere relativ mica, de HU chiar.
Sus
Mike80

MesajTrimis: Mar Iun 16, 2009 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc pentru raspunsuri!Mihai ai fost foarte la subiect si era raspunsul pe care il cautam,daca sunt bune Focal si daca puterea unui HU (ca de exemplu un Sony X-plod CDA-650X) nu forteaza difuzoarele sistemului.Multumesc!Cred ca le voi achizitiona.Am sa va tin la curent de multumirea mea fata de sistem.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum