|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
88wrc Pasionat
Data înscrierii: 30/Noi/2009 Mesaje: 65 Locație: AB
|
Trimis: Joi Iul 22, 2010 9:46 am Titlul subiectului: ma poate ajuta si pe mine cineva ?:D |
|
|
Am nevoie de ajutor,de cateva zile am achizitionat un amplficator magnat rx mono toate bune si frumoase pana am pus cablu de semnal de la mp3(pioneer 7700) la statia,subufaru o ia razna bate la maxim si nu merge dupa muzica, am schimbat cablu de semnal tot asa face, cu alt mp3 statia merge perfect,si
mp3 l-am probat cu alta statie si merge perfect,inainte am avut un hifonics si nu am avut treaba cu mp3 si am mai probat alte stati si mergea perfect,care sa fie problema nus compatibile,am inteles de la cineva de pe forum ca rx mono sunt foarte sensibile la semnal, se poate face ceva sau traba sa schimb mp3?...daca ma poate ajuta cineva..Va multumesc astept raspuns |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Joi Iul 22, 2010 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| Poate e lipsa de masa la mufa mama RCA din playerul Pioneer. Trage un fir suplimentar de pe carcasa. |
|
| Sus |
|
 |
88wrc Pasionat
Data înscrierii: 30/Noi/2009 Mesaje: 65 Locație: AB
|
Trimis: Joi Iul 22, 2010 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms de informatie,acuma merge  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|