Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mac absolute 380

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
fredi

Data înscrierii: 01/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 7:30 pm    Titlul subiectului: mac absolute 380 Răspunde cu citat (quote)

am un wf mac absolute de 38 cm daca e cineva sa ma ajute sa construiesc o incinta pt acest wf prea multe nu stiu despre caracteristici TSP 28 HZ, 0,60, 114L, 92DB 350W RMS
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da-i o incinta undeva in jurul la 120-130L si cu un port cu suprafata de 38cm/10cm acordat pe la 30 hz ..asta pt un sunet frumos..jos..corect..sau o incinta pe la 90-100L cu acelasi port dar acordat undeva la 35-38 hz pt ceva mai boomy....
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fredi

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 11:44 pm    Titlul subiectului: mac absolute 380 Răspunde cu citat (quote)

parca tu ai mai dat la cineva pe forum niste dimensiuni cu desen si chiar mia placut forma incintei era portulpt 30 33-hz cu 80l
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil.. Razz ...oricum constructia incintei depinde si de ce masina ai,de portbagaj...o incinta pt un difuzor de 15" e cam "cu greutate" daca masina e de tip berlina.
Sus
fredi

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 7:30 pm    Titlul subiectului: mac absolute 380 Răspunde cu citat (quote)

mersi frumos pentru ajutor a fost cam dificil sa fac incinta mai ales ca la inaltime in masina am 38cm pentru ca boxele jbl t 595 in spate au magnet mare dar o sa fac niste inele sub ele si atunci o pot lasa pe wf cum la milimetru cutia suna bestial dar trebuie sa schimb cablaria pentru ca dupa 5-10 minute dupa baterie mi sa inmuiat cablul si sa topit siguranta am un cablu de 13,5 nu stiu de care sa pun sa fie bun Razz
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Dum Noi 22, 2009 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la puterea aceea un 20mm ar fi indeajuns...vezi sa ai contactele perfecte peste tot(verifica toata conectica)...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum