|
Autor |
Mesaj |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clar focal...nu poti face comparatie intre produsele astea 2 ... e mult peste focalul. |
|
Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 192 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
e ca si cum ai face comparatie intre dacie si bmw.focal in toata regula _________________ BMW 320D asta e viata mea |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar penibila comparatia
fara suparare
dar daca era la acelasi nivel de pret mai puteai sa intrebi |
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
dgdgaby a scris: | chiar penibila comparatia
|
nu e penibila deloc
e intrebarea unui om care poate (inca) nu stie toate firmele si toate "topurile" din domeniul audio si care a cerut ajutor
poate ca s-a luat dupa teorie si a vazut ca macul e bandpass, are sensibilitate mai mare si raspuns in frecventa mai bun, ce zici?
asa ca nu te mai da rotund ca nici tu nu te-ai nascut invatat |
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
adevarul este ca m-am luat dupa mai multe indicatii dintre care una prioritara ar fi spatiul , am o masina cu doua usi iar in porbagaj mai am nevoie sa-mi pun si servieta sau daca merg la supermarket sa bag vreo doua plase, iar alta cerinta ce o indeplinea era ca mergea cu amplificatorul http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_4_Special_Mk_II/
Nu vroiam sa iau un sub fara incinta facuta ca nu vreau sa ma mai complic, dar fac mentiunea ca pentru fata mi-am pus deja focaluri care sunt amplificate.
Comparatia se impunea intrucat e vorba de 200 ron diferenta si Mac audio mi s-a comunicat ca inca nu sunt aduse, asa ca trebuie mai intai sa vezi despre ce este vorba sau pur si simplu sa fiu intrebat ce anume doream de la cele sub-uri pentru a va da un raspuns . Nu toata lumea urmareste doar high end, din cauza preturilor mari , iar din cate am vazut pe acest forum si pe altele in proprotie de 99 % dintre forumisti nu au sculele de care sa te poti lauda . Cu gura repede insa, la fel ca cei care au o coaja de dacie si rad cand cineva isi ia o masina noua (chiar si Logan ), dar nu de fite uitand ce au in ograda, Eu am un pejo 206 in trei usi |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
sebastian a scris: |
sa fiu intrebat ce anume doream de la cele sub-uri pentru a va da un raspuns . Nu toata lumea urmareste doar high end, din cauza preturilor mari , iar din cate am vazut pe acest forum si pe altele in proprotie de 99 % dintre forumisti nu au sculele de care sa te poti lauda . Cu gura repede insa, la fel ca cei care au o coaja de dacie si rad cand cineva isi ia o masina noua (chiar si Logan ), dar nu de fite uitand ce au in ograda, Eu am un pejo 206 in trei usi |
era de datoria ta sa dai mai multe detalii despre ceea ce vrei baietii care s-au straduit sa-ti raspunda nu au nici o obligatie fata de tine , au facut totusi asta datorita faptului au vrut sa te ajute .
citez "in proprotie de 99 % dintre forumisti nu au sculele de care sa te poti lauda" asta nu inseamna ca nu stiu ce vorbesc ... nu ai primit raspunsul corect ? |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
si daca ai pejo 206 in 3 usi ce?
ii dau dreptate lui _vrx_ si daca ai sti tu ce scule au unii dintre forumisti... te-ai inchina  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
mai bine va las pe voi sa aberati ,(nu e valabil pentru toti ,dar cei care se stiu cu musca pe caciula nu o sa-si dea seama) |
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
nu tot timpul e relevant fiecare ce masina are
cat despre scule .. fiecare dupa posibilitati, si asteptam prezentarea lor si impresii la sectiunea "Prezentari sisteme"
cat despre acest topic concluzia ar trebui sa fie: e mai bun focalul dar e nevoie de mai multa putere din partea amplifului si ceva mai mul spatiu decat in cazul macului |
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
andru , cu persoane ca tine doresc sa se poata discuta , in mod constructiv , nu la caterinca . Acum ca te-am prins pe acest topic as vrea sa te intreb : la ce te referi cand spui ca ii trebuie mai multa putere amplificatorului ca are 180rms iar sub-ul Focal are 250 rms (adevarul e ca la acest pret aproape 750 ron nu prea am avut sa aleg tinand cont si de spatiu si de claritate). Oricum am pus un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Streetracer_3000_XXL/
cand mi-am montat amplificatorul si s-a auzit clar. Mentionez ca nu vreau sa-mi zboare usa de la portbagaj. In aceste conditii cum ar afecta puterea de 180 rsm pe cea de 250 a sub-lui , ca de auzit bine s-ar auzi la un volum "decent ".
Dupa ce imi pun folia si reglat sub-ul voi pune si poze dar pe un topic nou , pentru cei ce au pejo si se gandesc sa-si imbunatateasca auditia in masina . Sper ca am aleg destul de bine componentele , un topic de-al meu fiind la rubrica Diverse. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru un bass decent, fara pumnisori in stomac, ci doar o completare a difuzoarelor, in cazul tau, si 150W sunt mai mult decat suficienti. exprimarea e putin aiurea, nu auzim W ci decibelii. prioritara deci e sensibilitatea subului. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|