|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dronaleth Priceput
Data înscrierii: 19/Ian/2007 Mesaje: 216
|
Trimis: Sâm Apr 21, 2007 5:58 pm Titlul subiectului: mac audio |
|
|
| am un amplificator ma audio mpx 2500 si langa led-ul verde de power care se aprinde cand este alimentata este unul rosu de protect care in ce caz se aprinde?ce fel de avertizare este in in ce cazuri nu este? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Apr 21, 2007 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplificatorul mai merge ???
ce scrie sub led (daca scrie) ?
de obicei ledul rosu, e led de protectie, iar atunci cand se aprinde statie nu mai functioneaza, pana la stingerea acestuia.
el se poate aprinde datorita depasirii temperaturii maxime admise, datorita faptului ca are una sau ambele iesiri in scurt (atingerea + cu - din cauza firelor dezizolate, SAU datorita unui difuzor ars). acea protectie intra, la unele amplificatoare si atunci cand inpedanta de iesire e sub cea admisa. (tot ce am zis pana acum e o treaba generala, pt ca nu stiu ce fel de protectii are amplificatorul in cauza)
cel mai nasol e ca atunci cand acel led e aprins pot fi arse componente din interiorul amplificatorului, iar piesele care de ard de obicei, sunt finalii audio.
te sfatuiesc sa verifici toata instalatia (atat cea de alimentare cat si cea care duce semnal la difuzoare), iar daca totul e ok, atunci du-o la un service. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|