|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cumnatu Pasionat
Data înscrierii: 01/Noi/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 11:23 pm Titlul subiectului: mac audio |
|
|
| Salut... imi poate spune si mie cineva ce sensibilitate au difuzoarele sistem de la Mac Audio MP 2.16 si daca merita raportul calitate /pret (vor fi amplificate pe un infinity 7541a doar pe medii si inalte) ..Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
cumnatu Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 05, 2007 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu are nimeni nici o parere??? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Mai 05, 2007 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai o statie buna, de ce nu iei si niste boxe bune, ce zici??
asta ca sa nu te vad pe la bursa ca vrei sa le vinzi ca vrei altceva mai bun...
am eu la bursa jbl gto cu 200 lei, care sigur sunt peste mac-urile de zici tu, treaba e ca sunt pe 2 ohm,..deci vei baga mai multa putere in ele |
|
| Sus |
|
 |
cumnatu Pasionat
|
Trimis: Dum Mai 06, 2007 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ai perfecta dreptate ...pt asa statie se merita niste difuzoare muuuult mai bune. Problema este alta in octombrie voi schimba masina (nu stiu inca ce masina si implicit ce dimensiuni de difuzoare imi trebuie ) ,momentan statia este montata pe o dacie din 87' si nu alimenteaza decat un subwoofer pioneer306DVC iar boxe nu mai am nimic. imi trebuie neaparat niste boxe de medii si fara sa fac o investitie prea mare momentan asta ca sa nu ajung pe bursa sa le vand pt ca imi trebuiesc alte dimensiuni (probabil va fi un focus care are nevoie de difuzoare 5"-7" dar nu este inca sigur). Acele difuzoare mai slabute de care ziceam vor ramane pe decie probabil pe un player banal sigur fara amplificare. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|