Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mac audio

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Mai 04, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: mac audio Răspunde cu citat (quote)

Salut... imi poate spune si mie cineva ce sensibilitate au difuzoarele sistem de la Mac Audio MP 2.16 si daca merita raportul calitate /pret (vor fi amplificate pe un infinity 7541a doar pe medii si inalte) ..Multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 05, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are nimeni nici o parere???
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 05, 2007 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai o statie buna, de ce nu iei si niste boxe bune, ce zici??

asta ca sa nu te vad pe la bursa ca vrei sa le vinzi ca vrei altceva mai bun...

am eu la bursa jbl gto cu 200 lei, care sigur sunt peste mac-urile de zici tu, treaba e ca sunt pe 2 ohm,..deci vei baga mai multa putere in ele
Sus
cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 06, 2007 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai perfecta dreptate ...pt asa statie se merita niste difuzoare muuuult mai bune. Problema este alta in octombrie voi schimba masina (nu stiu inca ce masina si implicit ce dimensiuni de difuzoare imi trebuie ) ,momentan statia este montata pe o dacie din 87' si nu alimenteaza decat un subwoofer pioneer306DVC iar boxe nu mai am nimic. imi trebuie neaparat niste boxe de medii si fara sa fac o investitie prea mare momentan asta ca sa nu ajung pe bursa sa le vand pt ca imi trebuiesc alte dimensiuni (probabil va fi un focus care are nevoie de difuzoare 5"-7" dar nu este inca sigur). Acele difuzoare mai slabute de care ziceam vor ramane pe decie probabil pe un player banal sigur fara amplificare.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum