|
Autor |
Mesaj |
alinu08 Pasionat
Data înscrierii: 20/Aug/2006 Mesaje: 92 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 9:28 pm Titlul subiectului: un final fericit |
|
|
in sfirsid difu.(wooferu) a sosit sun multumit,acum mai am nevoie doar de niste sfaturi si dimensiuni pentru ai face casa (incinta).  |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ce dif ai???? ca nu mai tin minte... nu a venit si el cu niste carticele in care iti zice ce casutza sa ii faci?? |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei au data pe site incinte recomandate, dar nu stiu daca sunt pe placul tau. Depinde cum iti place sa se auda: 1. calitativ, profund, dar mai incet cu vreo 2db (incinta vented de 50L, cu tub tunat la 29 Hz), 2. sunet mai puternic, cu mai putina profunzime a sunetului (adica sub 30 Hz) asta inseamna cutie de apx 50L cu tub bass-reflex tunat la 38 Hz.
Ceea ce-ti zic eu acum sunt derivate din specificatiile date de JBL.
Daca ai porbagajul mic si nici nu vrei sa-ti sune apa-n cap o cutie de compresie de 25L. (Calitatea sunetului este garantata in orice situatie).
Intr-adevar, uiata-te in manualul difuzorului si joaca-te si tu cu WinIsd sau BassBox pro, si iti alegi ce casuta vrei.
Bafta.
Cand termini pune si tu o poza la topicul "Show all you got!". _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 12:25 am Titlul subiectului: jbl gto 1202d |
|
|
mersi de sfaturi,mai astept si alte variante,apropo pentru cei care nu stiu despre ce dif. e vorba (jbl gto 1202d). Mersi mult astept ori ce sfat ,vreau sa ma bucur din plin de dif! |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
mah o sa iti simulez eu o incinta ceva pt ala ... in dimineata asta ca acum ma duc sa ma culc ca nu mai pot ... bafta |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 9:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce gen de muzica asculti ? Asta ne poate spune ce sunet vrei sa aiba subwoofer-ul. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 10:01 pm Titlul subiectului: astept simularea |
|
|
ma cel mai mult ascult muzica house si unele melodi hip-hop,im place basul foarte puternic ,grav jos ,sa vibreze tot chiar si coastele deti vine sa tusesti nu alta  |
|
Sus |
|
 |
|