Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mac-audio
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
alinu08
Pasionat

Data înscrierii: 20/Aug/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 9:28 pm    Titlul subiectului: un final fericit Răspunde cu citat (quote)

in sfirsid difu.(wooferu) a sosit sun multumit,acum mai am nevoie doar de niste sfaturi si dimensiuni pentru ai face casa (incinta). Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ce dif ai???? ca nu mai tin minte... nu a venit si el cu niste carticele in care iti zice ce casutza sa ii faci??
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ei au data pe site incinte recomandate, dar nu stiu daca sunt pe placul tau. Depinde cum iti place sa se auda: 1. calitativ, profund, dar mai incet cu vreo 2db (incinta vented de 50L, cu tub tunat la 29 Hz), 2. sunet mai puternic, cu mai putina profunzime a sunetului (adica sub 30 Hz) asta inseamna cutie de apx 50L cu tub bass-reflex tunat la 38 Hz.
Ceea ce-ti zic eu acum sunt derivate din specificatiile date de JBL.
Daca ai porbagajul mic si nici nu vrei sa-ti sune apa-n cap o cutie de compresie de 25L. (Calitatea sunetului este garantata in orice situatie).

Intr-adevar, uiata-te in manualul difuzorului si joaca-te si tu cu WinIsd sau BassBox pro, si iti alegi ce casuta vrei. Smile

Bafta.
Cand termini pune si tu o poza la topicul "Show all you got!".

alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 12:25 am    Titlul subiectului: jbl gto 1202d Răspunde cu citat (quote)

mersi de sfaturi,mai astept si alte variante,apropo pentru cei care nu stiu despre ce dif. e vorba (jbl gto 1202d). Mersi mult astept ori ce sfat ,vreau sa ma bucur din plin de dif!
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mah o sa iti simulez eu o incinta ceva pt ala ... in dimineata asta ca acum ma duc sa ma culc ca nu mai pot ... bafta
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 9:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce gen de muzica asculti ? Asta ne poate spune ce sunet vrei sa aiba subwoofer-ul.
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 10:01 pm    Titlul subiectului: astept simularea Răspunde cu citat (quote)

ma cel mai mult ascult muzica house si unele melodi hip-hop,im place basul foarte puternic ,grav jos ,sa vibreze tot chiar si coastele deti vine sa tusesti nu alta Twisted Evil
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum