Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mac Audio vs Alpine

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Ad0nnis

Data înscrierii: 27/Oct/2010
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 27, 2010 4:26 pm    Titlul subiectului: Mac Audio vs Alpine Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Nu sunt multumit de basul de pe masina, asa ca am decis cumpararea unui bass pack. Este vorba de o Renault Laguna hatchback cu HU din fabrica, Cabasse.
Am incercat mai multe variante, unele nu erau pe stoc, altele gen incinta custom ajungeau prea scump.Asa ca m-am oprit la urmatoarele 2:

1) http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/Power_Box_Bass_Pack
2) http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SBE-843BR/ + http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/PMX_Series/PMX-T320/

Pe cel Mac Audio l-as gasi la 400 lei, folosit 2 luni si garantie inca 20.Ma mai costa montaj + caluri + adaptor 250 lei. Total: 650
La cel Alpine imi place ca e de 8", deci are o incinta mai mica => mai putin loc ocupat in portbagaj.
Nu ascult muzica tare in masina si nu sunt extrem de pretentios, asa ca probabil ca pentru moment cele 2 pack-uri ma vor multumi calitativ.
Ce credeti? Mac sau Alpine?

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
wxp

Data înscrierii: 21/Oct/2010

MesajTrimis: Joi Oct 28, 2010 9:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine-ul o sa se auda incet pe masina ta
personal pentru 745 cat te-ar costa noi cu tot (manopera+scule) le-as lua noi cu garantie
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 29, 2010 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca zice ca nu este pretentios si din cate vad vrea ceva cat mai mic , mai ales ca masina este hatchback e destul si acel alpine. Doar daca nu vrea sa ii tremure masina si decat o completare a inaltelor si mediilor.
Ad0nnis

Data înscrierii: 27/Oct/2010
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 29, 2010 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata am rezolvat-o! Pana la urma o sa merg pe varianta JL Audio 8W3V3-4, intr-o incinta custom.
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 29, 2010 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun felicitari. Smile Vei fi multumit.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum