Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

macaudio z2200

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
sly_sly

Data înscrierii: 19/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 19, 2006 6:33 pm    Titlul subiectului: macaudio z2200 Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am si eu o intrebare/rugaminte ptr. cine are un z2200 la indemina. M-ar interesa valoarea si schema de legaturi a potentiometrului din remote-ul folosit ptr. amplificarea in punte (subwoofer). Eu am avut device-ul, numai ca l-am pierdut cind am mutat toata instalatia de pe o masina pe alta.
Statia merge fara probleme, numai ca ma ''roade'' ca nu am si remote-ul ala. Stiu ca are 4 fire, din care 2 sint folosite ptr. led-ul care indica functionarea statiei. Ma intereseaza numai valoarea potentiometrului, daca e liniar sau logaritmic, si cum e legat. Daca are cineva timp sa demonteze cutiuta,sa noteze si sa imi spuna si mie, dau o bere.
L8er, si la mai mult bass.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum