Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

magant xpress 15

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: magant xpress 15 Răspunde cu citat (quote)

cum ar suna doua maganturi xpress 15 in aceasi cutie in camera?
credeti ca sar auzi tare?(vor fi puse in colt impinse de un phonic max860 in punte)
se merita investitia?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La ce amplificator ai tu, vei arde imediat subwoofer-ul. La o difrenta nu asa mare de bani se afla:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1502D/, care rezista la cei 600W (cele 2 dif rezista la 600W).

Ca incinta eu iti recomanda o incinta inchisa, pentru ca va fi mai mica si se va auzi mai clar un pic. Daca ai spatiu si indemanare poti sa faci bass-reflex cu tub de bas din "lemn". (nu vei gasi tub rotund de diametrul si lungimea care trebuie pentru a tuna perfect cutia).

Apropo, este nebunie ceea ce propui tu: 600W in 2 dif de 15". Se va auzi incredibil de tare, iar daca stai la bloc, bietii vecini o sa creda mai intai ca e cutremur.

Sau poate:
http://www.ground-zero-audio.com/english/05_tw30t.htm
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 9:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai o sa merg pe reflex ca am spatiu pentru un subwoofer de 180 de litrii.
cat despre tunare am niste tuburi de la mnc care au 35 de cm lungime si diametru de 10 cm , cu 3 reusesc sa tunez cam la 31 de hz.
nu o sa tin statia la maxim si o sa folosesc si high pass la 20 de hz.
oricum iti multumesc pentru raspuns.
nu a avut nimeni in camera magnat sa mi spuna si mie cum se comporta in camera.
oricum magnaturile la pretul care il au cred ca merita.
mai astept pareri.

Ultima modificare efectuată de către baubau la Lun Ian 01, 2007 9:51 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine faci incinta bass reflex cat mai lunga in spate
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pot acuma so fac foarte lunga pentru ca am doua difuri de 35 de cm plus reflexu de vreo 15 cm si voi ajunge la vreo 1 metru inaltime.
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca le leg in serie duc 400 de wati in 8 ohmi?
Sus
razvan2005umbro

Data înscrierii: 25/Sep/2006
Locație: Bucuresti / sector 6

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va salut eu am in casa un extrem de 30cm si vreau sa spun ca am calculat parametri si am ajuns la o incinta inchisa in jur de 45-50 l si vreau sa spun ca imi vibreaza faianta in baie Very Happy [depinde si cu ce amplificator dai in boxe]

subwooferu.JPG
 Description:
 Filesize:  34.4 KB
 Viewed:  325 Time(s)

subwooferu.JPG

Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos....sa-l ascultzi cu placere Rolling Eyes
P.S. Poate ii potzi pune si un filmuletz ..sunt curios cum se aude ... Twisted Evil
Sus
razvan2005umbro

Data înscrierii: 25/Sep/2006
Locație: Bucuresti / sector 6

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 4:26 pm    Titlul subiectului: .. Răspunde cu citat (quote)

daca fac rost de o camera sau un mobil o sa ii fac un filmulet Razz
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 2:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu zic sa mergi pe incinta inchisa, deoarece vei avea suficienta putere sa le faci sa miste bine in saled...plus ca si volumul va fi pe jumatare...

si e frumos sa te prezinti cu un asemenea sub la petreceri, si sa-l poti cara si cat de cat usor.. e si mai simplu de realizat, nu vei mai avea nevoie de bureti si tub de bass reflex.

si e mai mica!! dar mergi pe 2 jbl-uri

de obicei se opteaza pt bass refelx cand nu ai un amplificator pe masura, iar tubul va ajuta sa respire mai bine difuzorul si asa va creste x-max, ceea ce tu ai nevoie exact invers!!!
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai sincer as merge pe doua jbluri dar creste costul.
oricum nu cred ca am sa fac seald deoarece am acustica cam proasta in camera plus ca nu va folosit zi de zi la putere mare.
statie am cu ce sai dau am un phonic max860 si mai am si un t.amp 1050 (care il folosesc pe sateliti cu e 10-150s si tweeter 404p).
sa vad acuma ce o sa fac am deja banii pt un magnat si mai fac rost si merg pe doua.
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau subwoofer serios nu ma intereseaza cate kg o sa aiba pentru ca nu o sa plece din camera decat foarte rar.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum