|
|
|
Autor |
Mesaj |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 11:53 pm Titlul subiectului: Magazin Be loud! |
|
|
Fratilor daca ati avea si un magazin ati fi peste the best desi nu exista asa ceva! Nu s-ar mai intampla chestiile de genul : frate sunteti neserios cu comanda bla bla bla...! Oricum mult succes in continuare  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Sep 28, 2006 2:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa e, si noi ne dorim sa facem acest pas cat mai repede...
Dar sunt multe lucruri de luat in calcul: chirie lunara, utilitati, marfa tinuta pe stoc, salariul unei persoane full time ca vanzator etc. Am mai putea noi oare vinde marfa la preturile de acum?
Multumim de urari! |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Sep 28, 2006 5:39 am Titlul subiectului: |
|
|
lasa magazinul...am eu unul si stiu ce bine e (bine, in alt doemniu, dar magazin e). on-line, cu factura, garantie etc, cum faceti voi e ideal. singura neplacere e ptr noi, cei din provincie. 400-500.000 in plus la pret...singura alternativa ar fi o asociere ceva cu firme deja existente in marile orase, care contra unui adaos pe produs, (cu bun simt bineinteles), v-ar mai ajuta sa cresteti vanzarile. am N cunoscuti care ar lua de la voi, chiar si cu 10% mai scump, dar se sperie de comenzi online. pe cand o comanda la un magazin real, ceva la mana ptr avans....ar fi tot calare pe voi. repet, nu-i cazul in Bucuresti, doar in provincie.
ex..in Sibiu e un singur magazin de profil, bineinteles lucreaza tot pe comanda, dar faptul ca au sediu, le asigura o vanzare destul de mare, chiar f. buna, desi au preturi de-a dreptul nesimtite (unele). desi lumea stie de voi...prefera sa mearga acolo din pacate. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa e Asus, ai dreptate, inca sunt oameni care se sperie de comenzile online (atentie, am zis comenzi, nu cumparare online). Cu toate ca noi nu avem implementata momentan plata online cu cardul (cumparaturi online adevarate) exista oameni care ne spun la telefon ca ei nu vor sa plateasca cu cardul, vor sa plateasca ramburs cash
Incet incet insa lucrurile se vor schimba, lumea va avea mai multa incredere, la urma urmei nu prezinta nici un risc.. Multi oameni chiar ne cer sa plateasca in avans prin transfer bancar, lucru care m-a surprins.
Cat despre costul transportului, stiu ca e mare, am avut parte de "erori de calcul" ale Cargus in care un pachet relativ mic sarea si de 100 RON... De multe ori costa mai mult decat ar trebui conform calculatorului de tarife de pe site-ul lor. Momentan suntem in negocieri cu ei pentru a obtine niste tarife mai mici, la urma urmei avem un oarecare volum de livrari... O sa anuntam pe site/forum cand vom reusi sa avem niste taxe de transport fixe si sensibil mai mici decat ce incaseaza Cargus acum.
In acest moment cea mai mica taxa posibila de transport este 20 RON, pentru un pachet mic / mediu (difuzoare, player, amplificator) platit in avans prin banca si trimis intr-o localitate cu centru Cargus.
La cealalta extrema ar fi un pachet mare platit cu ramburs care trebuie livrat intr-o localitate fara centru Cargus... Un asemenea pachet (woofer sa zicem) poate sari de 60 RON. |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ati incercat cu nemo ?? http://www.nemoexpres.ro/
mie mi se pare ca au preturi mai mici
am lucrat cu ei si sunt seriosi |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|