|
|
|
Autor |
Mesaj |
bitza
Data înscrierii: 19/Apr/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2012 12:59 pm Titlul subiectului: Magnat Black One-nou ..cu probleme?? |
|
|
salutare..o intrebare pentru cine e mai priceput ca mine! am comandat un amplificator magnat black core,nou din magazin,am conectat toate firele..se aprinde beculetul de power,dar afisajul central unde probabil arata amperajul sau nu stiu ce ar trebui sa arate..nu merge si nu-mi merge nici subwooferul nu se aude nimic!am pus eu vreun fir gresit(plus baterie,minus,rem) ???sau e defect din fabrica..si il trimit inapoi la garantie? _________________ Pioneer Deh8400mp+Magnat Black Core One+Pioneer TS-W3003D4 |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2012 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
acel afisaj arata tensiunea la bornele amplificatorului ( e un voltmetru chior)
poate nu ai legat bine firele si daca ai leget invers , adica plus la minus si invers ... e nasol ca amplificatorul se arde si nu primesti garantie....
jucariile astea se monteaza in service specializat ca sa beneficiezi de garantie si mai ales cand nu te pricepi
bafta! |
|
Sus |
|
 |
bitza
Data înscrierii: 19/Apr/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2012 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
am rezolvat..era intrerupt cablul de la plus..ms oricum pt rasp _________________ Pioneer Deh8400mp+Magnat Black Core One+Pioneer TS-W3003D4 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|