|
|
|
Autor |
Mesaj |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
ce e cu "obsesia" magnat?
in fine, din ce ati ales, mi se pare ca subwooferul este subdimensionat. de ce sa iei ceva in 4 ohmi, cand ampliful scoate teoretic 700w intr-un ohm??
cauta si tu un sub, care sa fie in 2 ohmi - 500w, sau 1 ohm 6-700w. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa-mi zici tu un sub..la vreo 6 mil maxim pt statia aia .....ms sau poate ai tu o idee mai buna dar eu mam gandit sa fie tot sistemu magnat ca si dizoarele tot magnat sunt... |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt destule variante demne de luat in calcul. uita-te la GZ, Alpine..si altele.
eu as pune:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRW_12XD-AL/
asta intr-o incinta facuta la be-loud pus in 2 ohmi - stiu cum suna, il am acum in masina.
sau:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1222D/
cu incinta tot facuta.
cu unul din astea 2 sigur o sa faci treaba mult mai buna decat cu ce ai scris tu mai sus.
ah, si nu are nicio treaba daca iti iei alta firma decat magnat, ca doar nu trebuie sa fie "linie" magnat.  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|