|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
doggz
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 5:50 pm Titlul subiectului: Magnat contra DLS ? |
|
|
Hai noroc, in primul rand specificatiile: Solenza de firma, spate ovale Sal 150W, sub Koss 50 W cu amplificare interna.
Am vrut sa-mi schimb boxele pe fata, am luat de la voi pe 20.12.2007, Magnat Power Plus 213, si nu sunt multumit de loc de ele, se aud foarte incet, si bass-ul se aude cam ciudat, ceva infundat si plafonat in acelasi timp.
Ideea e ca vreau sa le inlocuiesc cu alt sistem de la DLS, si vreau sa stiu daca pot sa le dau inapoi si sa platesc diferenta, si daca nu se poate, va rog sa-mi recomandati un sistem DLS, cel mai bun raport pret-calitate.
Multumesc. _________________ Honda Crx Del Sol, 1.6 VTEC, 125 hp |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai ca m-ai speriat. credeam ca pui egal intre magnat si dls.  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ce bani ai pt sistemul fata?
de dat inapoi nu cred ca se poate _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati ceva de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientii Be-Loud.ro pot returna produsele cumparate insotite de toate accesoriile in stare de functionare, in ambalajul original complet si nedeteriorat, insotite de factura in original si certificatele de garantie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor deteriorate prin nerespectarea conditiilor de garantie nu este posibila. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Be-Loud.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, prin transfer bancar, in contul specificat de client. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Am luat de la ei de pe site.A trecut prea mult timp,daca te miscai mai rpd,poate se mai facea ceva.Si oricum ,daca le-ai montat,se vede ca sunt umblate,nu poate sa le mai vanda ca noi.Scoate-le la vanzare.
Dupa parerea mea ,cel mai bun sistem rap/pret calitate e DLS MS6,dar cred ca nu sunt pt tine.De la DLS asa ieftin,nu stiu ce sa zic,nu stiu daca vor fi cu mult mai bune.Coustic alea |
|
| Sus |
|
 |
doggz
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci nu neaparat la banii care i-am dat eu pe Magnat, vroiam ceva mai bun, si nu prea stiu daca sa pun Dls Classic 225, sau sa merg pe sistem b5a sau c5a, e vreo diferenta intre sistemele astea 2 ? _________________ Honda Crx Del Sol, 1.6 VTEC, 125 hp |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai bani ,ia C5A,sau C6a si mai bine daca ai loc.Este o mare diferenta,au alt tweter,care nu se compara cu cel de pe sistemele K si B.Daca le pui in usi,ia sistem,sa ai o imagine stereo mai decenta
Este posibil sa difere f putin si woferele,nu stau sa caut acum parametrii.Ideea oricum e clara,nu te mai zgarci la cateva sute de mii,ca iar nu o sa fii fericit |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca poti sa pui DLS C6A mergi pe ele
eu le am puse
am antifonat usite cu terosol(antifon clasic) si se aude destul de bine si pe partea de bass
dar cel mai bine suna inaltele si mediile _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
orice difuzoare ai pune pe usile din fata de la solenza o sa fii dezamagit de ele daca nu faci ceva ca sa le reorientezi. asa cum sunt fixate din fabrica, sunt indreptate spre podea, este de inteles ca nu auzi nimic din ele.
am fost oarecum in situatia ta, cu magnat classic pe fata din care nu auzeam mai nimic. le-am vandut si le-am montat la om pe logan. diferenta este HUGE.
acum am sistem DLS cu tweeterele pe bord dar am lucrat si la niste inele mdf care sa imi dea un alt unghi de inclinatie la dif de mid.
din nou, diferenta este HUGE. _________________ music matters |
|
| Sus |
|
 |
doggz
|
Trimis: Lun Ian 21, 2008 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am luat pana la urma Dls C5a, intr-adevar o diferenta foarte mare, fata de Magnat, de la bass la inalte care se aud aproape perfect...fara sa te deranjeze la ureche ca la Magnat...
Le-am montat singur, si le recomand, sunt foarte tari, iar cu Magnaturile alea probabil ca mi le pun pe Honda, le mai dau o sansa...  _________________ Honda Crx Del Sol, 1.6 VTEC, 125 hp |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|