|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
phalemi24

Data înscrierii: 03/Apr/2011 Mesaje: 44 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Oct 07, 2011 8:59 pm Titlul subiectului: Magnat Energy 200 Special Edition |
|
|
Salutare!
Am primit de la cineva un amplificator Magnat Energy 200 Special Edition degeaba si nu stiu mai nimic despre el...am vazut ca a fost si umblat in el, intrarile rca inlocuite, insa ce m-a intrigat pe mn e faptul ca la power, pe conectorul pe care scrie +12v nu avea lipit nici un fir in interior.E normal asa?
Cum sa fac legaturile pt a lega in punte?am vazut ca are si un buton "Normal/Bridged"
si ca sa il leg direct de la o boxa din portiera(am player stock momentan)am inteles ca am nevoie de un fel de adaptor de semnal hi-low?sau are si amplificatorul acesta incorporat un asa adaptor(am inteles ca unele sunt echipate...)
amplificatorul vreau sa il pun in masina pe un subwoofer micut sal de 120w(ahx2030:D) si sa fac o proba cu el dupa ce termin incinta pentru HCCA...momentan asa o sa merg,cu ala micu .
De cat ar trebui sa fie siguranta care vine montata langa borna de la baterie?(pt 120w)
Atasez si niste poze.
| Description: |
|
| Filesize: |
175.83 KB |
| Viewed: |
312 Time(s) |

|
|
105.85 KB |
490 Time(s) |

|
|
145.3 KB |
310 Time(s) |

|
|
92.79 KB |
326 Time(s) |

|
_________________ "Hi-Fi" or "No-Fi" ! |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Vin Oct 07, 2011 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
la conectorul de +12V contactul se face prin circuitul imprimat , trece prin siguranta si apoi merge spre placa prin firul rosu
pt a o pune in punte o muti pe bridge
|
|
| Sus |
|
 |
phalemi24

Data înscrierii: 03/Apr/2011 Mesaje: 44 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Oct 07, 2011 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha am inteles...m-am gandit si eu la chestia asta pt ca am observat ca firul acela rosu care pleaca dela siguranta e ceva mai grosut decat restul.
ms de lamurire
in legatura cu siguranta ce ar trebui s-o iau pt pus langa baterie:de cati amperi ar trebui pt aia 120w? si adaptorul hi-low trebuie separat?vreau sa le iau maine si sa le si montez
_________________ "Hi-Fi" or "No-Fi" ! |
|
| Sus |
|
 |
Son of Sound

Data înscrierii: 02/Mar/2010 Mesaje: 24 Locație: Sebes
|
Trimis: Sâm Oct 08, 2011 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplificatorul tau are atat intrare high in cat si intrare low in , deci nu ai nevoie de nici un fel de adaptor.
Daca playerul are iesire de semnal pe mufe RCA ar fi recomandat sa o folosesti, astfel vei folosii intrarea de semnal low de la amplificator.
Daca player-ul nu are iesire pe RCA-uri, te conectezi de la iesirea/iesirile player-ului (alea pentru difuzoare) la mufa high in.
Cam asa ar trebuii sa fie mufa high in http://i53.tinypic.com/2h7fhup.jpg
Succes!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|