Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Magnat Home Audio

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
alltheway

Data înscrierii: 14/Mai/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 6:32 pm    Titlul subiectului: Magnat Home Audio Răspunde cu citat (quote)

salutare

care e diferenta intre seriile de boxe pt acasa de la Magnat ?

de ce as lua Alteia 7 si sa dau mai multi bani,
cand Monitor 1000 pare sa aiba aceiasi parametri

ce imi scapa ?

cosmiX
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti scapa: calitatea, fiabilitatea.
e o gama superioara.

cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai cu ce sa amplifici 170rms?, chiar ai nevoie de asa putere?...vezi cat costa un asemenea amplif.....de banii aia mai bine ceva boxe de 100 rms...dar fidele. parerea mea.
Sus
alltheway

MesajTrimis: Lun Iun 02, 2008 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ursachemihai a scris:
iti scapa: calitatea, fiabilitatea.
e o gama superioara.

ok, ceva ii, dar care ar fi parametri de care vorbesti ?

dB -lii sunt la fel, asta vorbind de sensiblitate
puterea nu ii un criteriu

la ce te referi cand zici calitate si fiabilitate ?
poti sa imi dai o idee la ce parametrii sa ma uit ?

cosmiX
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Iun 09, 2008 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar daca parametrii sunt l;a fel, deosebirea sta in calitatea sunetului. O ureche fina face diferenta.
Pentru multi dintre noi sunt cam la fel, dar nu-i chiar asa.
Sunetul are alta dimensiune, e mai plin, sincer nu stiu cum sa ma explic, nu sunt un audiofil impatimit.

CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boxele(incintele acustice,cum vrei sa le zici) sunt cele care dau sunetul final in proportie covarsitoare(neluaind in considerare calitatea inregistrarii si influenta camerei),si prin construcutia lor,ele sunt veriga slaba din lantz,avand cele mai mari distorsiuni si neliniaritati
Diferenta intre modele ieftine si cele mai scumpe consta in faptul ca la seriile mai scumpe producatorul incearca (cateodata reuseste,cateodata mai putin) sa reduca acele influente asupra sunetului(coloratii,neliniaritati,rezonante) prin imbunatatirea componentelor folosite
In final ,scopul este reproducerea cat mai exacta a semnalului initial(inregistrarii) si nu o reproducere proprie in functie de model
Nu exista difuzoarele perfecte,fiecare lasandu-si mai mult sau mai putin amprenta proprie in sunet(asa zisul timbru ai incintei,care o face placuta sau respingatoare)
De obicei,la seriile superioare,prin folosirea unor materiele mai potrivite si testarea mai atenta a rezultatelor se obtin si specificatii mai bune,printre care un spl mai mare,putere mai mare ,spectru de frecvente mai liniar si mai extins.Ce vezi tu acolo pe site sunt niste cifre aruncate la misto,ca sa zic asa,nu poti sa le iei de bune si nici sa-ti faci o idee asupra sunetului
Daca merita sau nu diferenta numai antrenamentul si experienta ta ,gustul in muzica,ce fel de genuri asculti,calitatea sursei
Sunt multe de spus,ar fi bine sa asculti,asa dupa specificatii poti sa ajungi sa iei si jbl sau cerwin vega ca sunt tot banii aia si au si mai multe difuzoare si mai mari Smile

Pt o camera de bloc si daca detii inregistrari bune,un amp decent si nu esti croit sa te faci auzit,ambele sunt o investitie buna
mm220 le-am ascultat,celelate nu,parerea mea nu te ajuta in alegerept ca eu am alte pretentii mult mai ridicate

La o ascultare in paralel iti faci mai usor o impresie despre ce sa iei,nu trebuie sa fii nici audiofil nici liliac ca sa faci alegerea potrivita

MM880 sunt iar o optiune in cazul ca vrei 'mai tare',desi cele mici suna mai curat si au mediile mai prezente si basul mai definit,chiar daca mai putin
Sus
alltheway

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos pt raspunsuri,

am intrebat pt ca nu am ocazia sa le ascult,
cu raspunsurile voastre am reusit sa imi fac o idee

cosmiX
Sus
Marantz

Data înscrierii: 04/Aug/2008

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 12:49 pm    Titlul subiectului: Re: Magnat Home Audio Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Sunt nou pe aici si vreau sa va dresez o intrebare dca stie cineva vreun raspuns bun. Ce parere aveti despre boxele MAGNAT SoundForce 1300 care sunt la vanzare pe site ? Multumesc[/b]
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum