|
|
|
Autor |
Mesaj |
alltheway
Data înscrierii: 14/Mai/2008 Mesaje: 11 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Mai 30, 2008 6:32 pm Titlul subiectului: Magnat Home Audio |
|
|
salutare
care e diferenta intre seriile de boxe pt acasa de la Magnat ?
de ce as lua Alteia 7 si sa dau mai multi bani,
cand Monitor 1000 pare sa aiba aceiasi parametri
ce imi scapa ?
cosmiX |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Mai 30, 2008 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti scapa: calitatea, fiabilitatea.
e o gama superioara. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm Mai 31, 2008 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai cu ce sa amplifici 170rms?, chiar ai nevoie de asa putere?...vezi cat costa un asemenea amplif.....de banii aia mai bine ceva boxe de 100 rms...dar fidele. parerea mea. |
|
Sus |
|
 |
alltheway
|
Trimis: Lun Iun 02, 2008 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
ursachemihai a scris: | iti scapa: calitatea, fiabilitatea.
e o gama superioara. |
ok, ceva ii, dar care ar fi parametri de care vorbesti ?
dB -lii sunt la fel, asta vorbind de sensiblitate
puterea nu ii un criteriu
la ce te referi cand zici calitate si fiabilitate ?
poti sa imi dai o idee la ce parametrii sa ma uit ?
cosmiX |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar daca parametrii sunt l;a fel, deosebirea sta in calitatea sunetului. O ureche fina face diferenta.
Pentru multi dintre noi sunt cam la fel, dar nu-i chiar asa.
Sunetul are alta dimensiune, e mai plin, sincer nu stiu cum sa ma explic, nu sunt un audiofil impatimit. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Boxele(incintele acustice,cum vrei sa le zici) sunt cele care dau sunetul final in proportie covarsitoare(neluaind in considerare calitatea inregistrarii si influenta camerei),si prin construcutia lor,ele sunt veriga slaba din lantz,avand cele mai mari distorsiuni si neliniaritati
Diferenta intre modele ieftine si cele mai scumpe consta in faptul ca la seriile mai scumpe producatorul incearca (cateodata reuseste,cateodata mai putin) sa reduca acele influente asupra sunetului(coloratii,neliniaritati,rezonante) prin imbunatatirea componentelor folosite
In final ,scopul este reproducerea cat mai exacta a semnalului initial(inregistrarii) si nu o reproducere proprie in functie de model
Nu exista difuzoarele perfecte,fiecare lasandu-si mai mult sau mai putin amprenta proprie in sunet(asa zisul timbru ai incintei,care o face placuta sau respingatoare)
De obicei,la seriile superioare,prin folosirea unor materiele mai potrivite si testarea mai atenta a rezultatelor se obtin si specificatii mai bune,printre care un spl mai mare,putere mai mare ,spectru de frecvente mai liniar si mai extins.Ce vezi tu acolo pe site sunt niste cifre aruncate la misto,ca sa zic asa,nu poti sa le iei de bune si nici sa-ti faci o idee asupra sunetului
Daca merita sau nu diferenta numai antrenamentul si experienta ta ,gustul in muzica,ce fel de genuri asculti,calitatea sursei
Sunt multe de spus,ar fi bine sa asculti,asa dupa specificatii poti sa ajungi sa iei si jbl sau cerwin vega ca sunt tot banii aia si au si mai multe difuzoare si mai mari
Pt o camera de bloc si daca detii inregistrari bune,un amp decent si nu esti croit sa te faci auzit,ambele sunt o investitie buna
mm220 le-am ascultat,celelate nu,parerea mea nu te ajuta in alegerept ca eu am alte pretentii mult mai ridicate
La o ascultare in paralel iti faci mai usor o impresie despre ce sa iei,nu trebuie sa fii nici audiofil nici liliac ca sa faci alegerea potrivita
MM880 sunt iar o optiune in cazul ca vrei 'mai tare',desi cele mici suna mai curat si au mediile mai prezente si basul mai definit,chiar daca mai putin |
|
Sus |
|
 |
alltheway
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc frumos pt raspunsuri,
am intrebat pt ca nu am ocazia sa le ascult,
cu raspunsurile voastre am reusit sa imi fac o idee
cosmiX |
|
Sus |
|
 |
Marantz
Data înscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 12:49 pm Titlul subiectului: Re: Magnat Home Audio |
|
|
Salutare. Sunt nou pe aici si vreau sa va dresez o intrebare dca stie cineva vreun raspuns bun. Ce parere aveti despre boxele MAGNAT SoundForce 1300 care sunt la vanzare pe site ? Multumesc[/b] _________________ Claudiu_MARANTZ |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|