|
Autor |
Mesaj |
catalin71
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 10 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 10:40 am Titlul subiectului: re.re.re. boxe |
|
|
inca nu le-am cumparat Mihai ,vreau sa fac o auditie la un cunoscut cu ampliful meu si dupa aceea vad ce si cum;din start am pierdut un pic in sensul ca s-au scumpit dar asta este.macar sa sune bine pe ampliful meu,
numai bine ! |
|
Sus |
|
 |
catalin71
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 10 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 12:34 pm Titlul subiectului: auditie |
|
|
am vrut sa fac o auditie pe Magnat Monitor 1000 (cu ampliful meu bineinteles) dar persoana respectiva s-a sucit , asa ca va rog sa-mi spuneti daca pot face asa ceva undeva ...!?
multumesc,astept raspunsuri din partea voastra |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
s-ar putea sa te ajut tot eu....ramane sa vorbesc cu persoana in cauza! lasa-mi un mesaj pe prv cu ID de mess sa luam legatura in caz ca e posibila auditia! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
beberazvan_n
Data înscrierii: 24/Ian/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Feb 16, 2008 4:01 pm Titlul subiectului: sall |
|
|
Salut am si eu o intrebare in legatura cu Sistemul 5.1 Pioneer S-V50N-K..As dori sa stiu daca wattii afisati sunt cei reali ,nu muzicali,si ce inseamna "subwoofer activ si sateliti pasivi".Sunt interesat sa achizitionez un sistem dar
as dori sa stiu daca este bun si merita banii..Astept raspuns..Sall |
|
Sus |
|
 |
laurus_ciprian
Data înscrierii: 28/Mar/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Mar 28, 2008 4:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles de pe hi-fi ca monitor 1000 sunt mai slabe( se aud mai rau) ca monitot 880.Voi ce parere aveti? |
|
Sus |
|
 |
balcky
Data înscrierii: 13/Aug/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 11:38 am Titlul subiectului: merita! |
|
|
am un sony str dg 520,iar ca boxe MM 880 pe fata,MM 220 pe spate,MM centru 210.oriunde va uitati sunt laudate 880 mai mult ca modelul 1000(chiar daca are un dif de bass in plus)si sincer sunt de acord!am asc la un prieten MM1000 si nici nu se compara cu ale mele..le am de aprox 1 luna si sunt f multumit de ele!recomand cu toata increderea...sunt bune pt a satisface mai toate gusturile in materie de muzic si nu numai...akum depinde si ce amplificare aveti si camera si restul...dar in orice caz sunt nemaipomenite ...si oricum la pretul asta nu gasesti ceva mai bun!chiar daca au bass reflex in spate bassul este nemapomenit!cat de curand as vrea sa iau si un subwoofer....nu pt ca nu am destul bass de la ele...ca vb aia imi vibreaza podeaua si totul in casa si se aude f bine..doar ca sunt eu obsedat si vreau mai mult:Pam nev de unul cu amplificare interna...eu ma gandeam tot la un magnat ...si anume 200A!aici am nev de ceva pareri ca nu vreau sa dau nici f mult pe un subwoofer:Pce parere aveti despre magnatul acesta?il aveti?ati asc?astept ceva pareri despre el sau altele!ps decat sa iti iei MM1000 mai bine iti iei MM880!nu neaparat ca am eu ...doar ca sunt mai bune si toata lumea le lauda...toata lumea le cumpara etc!bafta! |
|
Sus |
|
 |
anca
Data înscrierii: 10/Sep/2008 Mesaje: 1 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 10, 2008 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare,
un mic ajutor daca se poate, am cumparat o pereche de MM1000, un Receiver AV Pioneer VSX-416-K (precizez ca vreau sa mai cumpar o pereche de MM 1000) si as vrea sa cumpar si un subwoofer Pioneer S-W160S-K dar nu sunt convinsa ca este ceea ce trebuie. ma ajuta cineva cu un sfat?
multumesc |
|
Sus |
|
 |
bobo9268
Data înscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Joi Sep 18, 2008 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Anca sincer ai facut o proasta alegere ca ai luat receiver AV pentru audio... eu am un sony STR-DG500 + JBL Northridge E80 si nu`mi duce receiver`u deloc ... cat despre subwoofer nu stiu ce sa`ti zic dar si pe mine m`a incantat ... dar ti`am zis ... alegerea cu receiver AV pentru a asculta muzica e o alegere foarte proasta !  |
|
Sus |
|
 |
BOGBOG
Data înscrierii: 09/Sep/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Sep 09, 2009 5:41 am Titlul subiectului: |
|
|
E cineva care a ascultat Magnat Monitor Supreme 2000? Cum sunt fata de 1000?  |
|
Sus |
|
 |
SiC41
Data înscrierii: 09/Ian/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 09, 2010 4:04 pm Titlul subiectului: ProblemĂŁ cu boxele Magnat Monitor 1000 |
|
|
VĂŁ salut! Acum 2 ani am achiziționat 2 boxe Magnat Monitor 1000, foarte mulțumit de ele. Am tras cam tare de ele, de la Ăźnceput, trebuie sĂŁ recunosc dar s-au comportat exemplar Ăźn continuare. DupĂŁ aproximativ un an am observat cĂŁ la una din ele, nu prea se mai aud Ăźnaltele, nu am acordat prea mare importanțĂŁ fenomenului, ținĂąnd cont cĂŁ cealaltĂŁ se auzea foarte bine.
"Buba" acum este cĂŁ, nu se mai aud Ăźnaltele nici la a doua...
Așa cĂŁ, vĂŁ rog, dacĂŁ știți care e rezolvarea, aș aprecia un sfat
Mersi anticipat! |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm Ian 09, 2010 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca s-au ars trebuiesc inlocuite, alta varianta nu este. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
Sus |
|
 |
|