|
|
|
Autor |
Mesaj |
gxg276
Data înscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 1:24 pm Titlul subiectului: Magnat Monitor 110 sau Sony SSB-1000 |
|
|
Buna ziua.
Caut o solutie mai ieftina pentru sonorizare intr-o biserica si nu stiu ce sa aleg intre Magnat Monitor 110 ( http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Magnat/Monitor_110/ ) si Sony SSB-1000 .
Credeti ca ar fi suficiente 6 boxe intr-o biserica de 88 m2 cu inaltime de 5 m ( aprox. 440 m3 ) avand in vedere ca se amplifica doar vocea umana ?
As fi recunoscator daca a ascultat cineva cum se aud cele 2 modele si imi poate da un sfat ! |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu sunt suficiente , tu ai nevoie de ceva cu sensibilitate mai amre si difuzoare specializate pt aplicatia asta. |
|
Sus |
|
 |
gxg276
Data înscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
baubau a scris: | nu sunt suficiente , tu ai nevoie de ceva cu sensibilitate mai amre si difuzoare specializate pt aplicatia asta. |
Poti sa-mi dai un exemplu de astfel de boxe? Momentan sunt montate 6 "chiftele" care cred ca au vreo 15 ani vechime si nu este nevoie sa tinem amplificatorul la maxim. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|