|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 2:26 pm Titlul subiectului: Magnat Neoflex 230 |
|
|
Ce parere aveti de acest subwoofer pe anga un JBL GTO1204BR...Am inteles ca MAGNAT este o firma super tare...mai buna decat JBL-ul si am inteles ca acest subwoofer are un difuzor activ si unul pasiv...nus ce sa cred si ce decizie sa iau...Momentan am un JBL CS 1204T tot de la voi...dar vreau ceva mai tare care sa aibe claritete si putere pe undeva pe la 7 milioane.
Astept raspuns si o indicatie de la voi...ms |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca se pot face comparatii de genul"Infinity este mai tare decat JBL", astea-s infantilisme. JBL, Infinity, Magnat sunt nume de prim rang in car audio.
Daca vrei neaparat sa faci o comparatie, JBL are o gama mai vasta a produselor decat Magnat, nu ma refer la nr acestora, ci la segmentul hi-end, unde Magnat nu este reprezentat ca lumea. JBL activeaza puternic si in domeniul sculelor profesionale, Magnat mai putin. Poate e o parere subiectiva, insa mie-mi displac zdranganelele gen LED-uri si neoane albastre de care abuzeaza Magnat.
Comparatia fa-o ascultand scule JBL si scule Magnat, vezi ce-ti place si vei decide in cunostinta de cauza.  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Neoflex 230 va suna mai tare decat 1204BR daca il si amplifici corespunzator.
Ambele difuzoare sunt active.
Ce amplificator ai sau care e bugetul pentru unul nou? Degeaba iei woofer de 7 milioane, poate sa sune ca unul de 3 milioane daca il pui pe un amplificator nepotrivit. |
|
| Sus |
|
 |
marius1976
Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| cu ce statie ar trebui dat in subwoofer-ul magnat neoflex 230? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|