Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

magnat pro 2160

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
cotta florin

Data înscrierii: 07/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 9:53 pm    Titlul subiectului: magnat pro 2160 Răspunde cu citat (quote)

Credeti ca un amplificator de 2x75 rms este de ajuns pt aceste boxe ???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer ma cam indoiesc de cei 110w rms .. eu zic ca ar merge amplificate cu 75 rms fara probleme
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, o sa sune bine cu anumite conditii...

zi la ce amplif te-ai gandit.
Sus
cotta florin

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai am deja unul un sony xm 754 hx.Dar la m dat la maxim si parca tot nu misca difurile cum trebuie.Si pe de alta parte imi este frica sa nu la ard.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cunosc modelul acela de statie.

in ce sens nu misca difurile ?

ai iesire RCA din player sau folosesti adaptor hi-low ?
posibil sa fie nivelul semnalului la intrarea in amplificator mic,desi ma indoiesc.

cea mai plauzibila ipoteza e ca amplificatorul nu are atata putere RMS.

difurile in cauza au parca 100W.fa cumva sa pui difurile pe o alta statie a unui prieten.
Sus
cotta florin

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai playerul este un pioneer deh p4800mp ,iar iesirile spre statie sant pe rca.Statia are putere pt ca pe celelalte 2 canale am un sub Infinity 120.3 se si al duca destul de bine.CE vreau sa zic este ca nu am destul bas pe difurile fata.Masina este un logan.La service mi au montat difurile peste fetele de usi si cred ca asta este cauza.Nu sant montate direct pe tabla de la usa.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia asta are 2 moduri de operare, asigura-te ca e setata pe "hi-voltage" - in felul asta ar da putere mai mare pe 4 ohmi.
cu 2 canale ar trebui sa mearga perfect difuzoarele cu level-ul la jumatate, nu la maxim. asigura-te ca nu e setat filtrul HP si de aia nu ai bass in difuzoare.
Daca bass nu e, tremura usa foarte tare? si asta poate fi un motiv...
Sus
cotta florin

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta e culmea ca nici usa nu tremura ! Iar ca bas e putin peste difurile de fabrica.Sa ma uit la statie ca are un buton pe spate pt hi voltage.Se poate sa fie de acolo ! Mii de multumiri !!!
Sus
cotta florin

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astazi am dat statia jos si era setata pe hi-voltage.Abia daca se simte cat de cat basul atunci cand am dat levelul la max.De la volumul 30 al playerului cu reglajul de bas dat la 3 incep sa se miste.Maine dau jos difurile si incerc sa fac niste inele de mdf sa la montez mai bine.Daca nici asa nu sant rezultate ma indrept spre alta statie.
Sus
cotta florin

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 9:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Surpizaaaa !!! Am desfacut fetele de usi si am constatat ca cei de unde am instalat boxele mi au legat pe aceleasi canale ale statiei si tweeterele de la dls t20.Adica am sistemul cu 2 perechi de tweetere legate pe canalele fata ale amplifului !!!!E normal asa ceva ???
Sus
cotta florin

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu imi zice nimeni daca e ok montajul ???
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, se poate considera ok.
din cauza aia poti asculta muzica linistit.
Sus
cotta florin

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK.Mii de multumiri !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum