|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
razz Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 139 Locație: suceava
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi bine daca ar trebui numa un condensator...mai putini bani cheltuitzi..:>...poate imi recomanda cineva si un condensator bun si la bani putini.. ..k sa le pot lua pe toate pana de sarbatori..sper sa fie pe stoc statie magnat...RX sau rock.. |
|
| Sus |
|
 |
razz Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 139 Locație: suceava
|
Trimis: Sâm Dec 22, 2007 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
are cineva una din cele 2 statzii de vanzare...???...dar sa fie in stare buna.. ..preferabil sa nu fie umblate prin ele |
|
| Sus |
|
 |
gdpr1418
Data înscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| deci totusi... ce recomandati intre cele 2 statii? la putere e vreo diferenta intre ele? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
direfenta de putere nu e...cel putin eu nu o simt.
dar avand in vedere finalii folositi RX-ul e in avantaj.(distorsiuni mai mici si se incalzeste mai putin decat rock-u, pe langa asta culoare lui RX (Al) imi place mai tare si e mai mare ca dimensiuni,deci mai impunatoare dpdv al disignului. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|