|
|
|
Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 5:41 pm Titlul subiectului: Magnat RX mono |
|
|
salut...am dat un ochi prin ograda condurentilor dvs in domeniu de car audio,si am vazut ceva ce mi-a placut tare mult...si anume amplificatorul Magnat RX mono...aveti asa ceva sau o sa aduce-ti pana in primavara ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
avem si noi orice produs Magnat, inclusiv RX mono... la un pret similar sau poate mai mic. just ask!
valabil si pentru alte marci prezente pe site: Alpine, Pioneer, GZ, etc etc..
ne trebuie doar timp sa le adaugam pe toate in oferta.
Daca te hotarasti asupra lui si vrei sa-l iei de la noi trimite un email sau da un telefon... Pana va aparea si pe site ti-am pregatit un pret special : 800 RON |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine,merci...oricum deocamdata "stau la panda" si nu ma grabesc,ca masina si 18 ani vor veni doar in ianuarie,deci am timp...
face-ti o treaba buna...daca reusiti ceva si din negocierile cu cargus ar fi perfect
cu respect,
Ovidiu _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|