| |
| Autor |
Mesaj |
c_andrey_c
Data înscrierii: 26/Oct/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Aug 20, 2008 5:32 pm Titlul subiectului: magnat sau jbl |
|
|
Salut. Am un logan si m am gandit sa mi pun un nou set de difuzoare pe care sa le amplific cu unul din urmatoarele :jBL CS 60.4,JBL GTO 4060 sau Magnat Ultra 4000.Care credeti ca este mai bun ?? _________________ bbbb |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
c_andrey_c
Data înscrierii: 26/Oct/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Joi Aug 21, 2008 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
As prefera unul din cele 3 pe care le am mentionat pt ca au un pret mult mai mic din locul de unde le pot cumpara in comparatie cu cele doua pe care mi le ai recomandat. _________________ bbbb |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Aug 22, 2008 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand as alege unul din JBl-uri. Nu as merge pe magnat. nu se compara. Din alea 2, dar doar din motive subiective (l-am vazut instalat, implicit ascultat) pe http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/CS60.4/.
Nu stiu cum se comporta GTO-ul. Totusi mergi pe unul din cele 2 JBL. Asta as face eu. |
|
| Sus |
|
 |
gabi1904
Data înscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 39 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai...comparand JBL si Magnat - e ca si cum ai compara friptura cu portocalele
-ori mananci si te saturi
-ori mananci si ramai flamand
scuze de comparatzie dar asa vad eu lucrurile....mai asculta si alte pareri si in final decizi! |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
gabi...inainte de a da un reply uita-te la data ultimului post din acel thread. nu are rost sa redeschizi threaduri considerate "moarte", in acesta nu s-a mai discutat de pe 22 August, imediat 3 luni. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
|