|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Schetzu Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 156 Locație: Sibiu
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 3:16 pm Titlul subiectului: Magnat The Rock Mono |
|
|
salut,
baieti, am si eu un opel corsa model 2001 cu motor de 1L, acumulator standard de aproximativ 50Ah. Sunt interesat daca amplificatorul magnat the rock mono se poate instala in masina si sa mearga la putere maxima (pe un pioneer W3002SPL ; pe 1ohm vreau sa pun ) cu instalatia electrica originala, si daca e nevoie de un condensator.
mersi |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti trebuie neaparat. E super-tare subwooferul pe care-l ai, darama masiutza ta . Nu stiu sa-ti recomand de care ti-ar trebui, de cati farazi, dar stiu ca-ti trebuie daca nu vrei sa distrugi rapid bateria.
Daca-l legi la 1 ohm statia iti da 1000W. Super !! _________________ Architect at your service ... of course for a small fee.... 
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Dum Sep 03, 2006 9:04 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
de 1.5 F ar fi de ajuns  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|