|
|
|
Autor |
Mesaj |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 8:56 am Titlul subiectului: Magnat Ultra 300 Reflex |
|
|
Am nevoie de pareri avizate in legatura cu acest trapez. http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Ultra_300_Reflex/
Datele tehnice sunt OK, ca SPL si raspuns in frecventa, insa as vrea sa stiu cum se comporta "in trafic", mai ales vs JBL GTO 1200B http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1200B/
Ma mira diferenta de pret, Ultra 300 este mai ieftin desi e mai capabil, (chiar tinand seama de faptul ca JBL este in general mai scump decat Magnat). Subwoofer-ul va fi miscat de un Mutant 210W RMS pt inceput, in viitorul apropiat de un JBL 300W RMS.
Vreau sa cumpar una dintre aceste incinte si in functie de recomandari am sa ma hotaresc. Multumesc in avans. |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Recomandare - mergi fara nici un dubiu pe JBL. Magnat Ultra este un entry-level bunicel, GTO1200B este un subwoofer bun! Ideea este ca mai ales la gamele entry-level producatorii tind sa foloseasca standarde "alternative de masurare" - ex: la Mac Audio, entry levelul MP Tube 30 costa 199.9Ron si are "240W RMS". Iar, tot de la ei, Ice Fire 225, un bandpass respectabil, la 899.9Ron, are "doar" 250W RMS. Nu ti se pare nimic ciudat? Nu crezi ca unul dintre produse a fost poate, un pic, supraevaluat de producator?
In concluzie, fara nici un dubiu - JBL GTO 1200B |
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt informatii, am sa optez pt GTO 1200B, prin aceasta ramanand in zona JBL, actualmente detinand un CS 1204T.
Sper sa nu apara probleme din cauza existentei a 2 subwoofere in acelasi spatiu (portbagaj), am avut doua woofere de 10" instalate free-air intre luneta si spatarul banchetei (acolo unde se pun de obicei dif-urile la Dacie) si stricau tot sunetul tubului CS 1204T. Categoric, nu au ce sa caute free-air_uri in "raza de actiune" al unei incinte. Singur, doar tubul se aude excelent. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|