Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Magnat Ultra 300 Reflex

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 8:56 am    Titlul subiectului: Magnat Ultra 300 Reflex Răspunde cu citat (quote)

Am nevoie de pareri avizate in legatura cu acest trapez. http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Ultra_300_Reflex/
Datele tehnice sunt OK, ca SPL si raspuns in frecventa, insa as vrea sa stiu cum se comporta "in trafic", mai ales vs JBL GTO 1200B http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1200B/
Ma mira diferenta de pret, Ultra 300 este mai ieftin desi e mai capabil, (chiar tinand seama de faptul ca JBL este in general mai scump decat Magnat). Subwoofer-ul va fi miscat de un Mutant 210W RMS pt inceput, in viitorul apropiat de un JBL 300W RMS.
Vreau sa cumpar una dintre aceste incinte si in functie de recomandari am sa ma hotaresc. Multumesc in avans.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomandare - mergi fara nici un dubiu pe JBL. Magnat Ultra este un entry-level bunicel, GTO1200B este un subwoofer bun! Ideea este ca mai ales la gamele entry-level producatorii tind sa foloseasca standarde "alternative de masurare" - ex: la Mac Audio, entry levelul MP Tube 30 costa 199.9Ron si are "240W RMS". Iar, tot de la ei, Ice Fire 225, un bandpass respectabil, la 899.9Ron, are "doar" 250W RMS. Nu ti se pare nimic ciudat? Nu crezi ca unul dintre produse a fost poate, un pic, supraevaluat de producator? Very Happy

In concluzie, fara nici un dubiu - JBL GTO 1200B
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt informatii, am sa optez pt GTO 1200B, prin aceasta ramanand in zona JBL, actualmente detinand un CS 1204T.
Sper sa nu apara probleme din cauza existentei a 2 subwoofere in acelasi spatiu (portbagaj), am avut doua woofere de 10" instalate free-air intre luneta si spatarul banchetei (acolo unde se pun de obicei dif-urile la Dacie) si stricau tot sunetul tubului CS 1204T. Categoric, nu au ce sa caute free-air_uri in "raza de actiune" al unei incinte. Singur, doar tubul se aude excelent.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum