|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
sergiumihoc93
Data înscrierii: 07/Mar/2010 Mesaje: 8 Locație: roman
|
Trimis: Dum Mar 07, 2010 11:27 pm Titlul subiectului: magnat xpress 15" |
|
|
salut la toti, am o nelamurire, vreau sa cumpar un magnat xpress 15" si as vrea sa stiu daca se aude bine si in casa avand in vedere ca in casa vreau sal folosesc, si inca un lucru, marfa se poate primi si prin posta sau numai prin curier?
sunt incepator si daca nu am postat in locul potrivit va rog sa ma scuzati |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Mar 07, 2010 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
da bineinteles ca se poate folosi si in casa , insa doar sa ai amplif capabil de 4 ohmi si de 100-200 de wati. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
sergiumihoc93
Data înscrierii: 07/Mar/2010 Mesaje: 8 Locație: roman
|
Trimis: Dum Mar 07, 2010 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| baubau a scris: | | da bineinteles ca se poate folosi si in casa , insa doar sa ai amplif capabil de 4 ohmi si de 100-200 de wati. |
e bun un pa 200 sau ma 200? |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 12:34 am Titlul subiectului: |
|
|
cu siguranta ma 200 va fi bun , si putere suficienta incat sa-ti faca dezmat un pic in camera. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|