|
|
|
Autor |
Mesaj |
bluestyle

Data înscrierii: 27/Mai/2011 Mesaje: 25 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Feb 05, 2013 5:28 pm Titlul subiectului: Magnet pentru Alpine Type R 10inch |
|
|
Salut. Am un subwoofer in masina cu difuzor alpine type R10 iar de curand mi-am pus o instalatie gpl pe masina, iar din cauza magnetului difuzorului, pe bord imi indica mereu ca am rezervorul plin (de gpl).
Ca sa rezolv problema trebuie sa blochez campul magnetic prin lipirea unui magnet la difuzor, la poli opusi cu magnetul initial, pentru ca acestia sa se respinga si sa se elimine campul magnetic. Este corect ce spun? Pentru asta am nevoie de un magnet maricel si nu gasesc nicaieri de vanzare! Stiti voi unde as putea gasi? Sau poate cineva are pe acasa de pe urma unui difuzor vechi.
Va multumesc! |
|
Sus |
|
 |
mario1980
Data înscrierii: 15/Feb/2012 Mesaje: 17 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 05, 2013 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau ai putea sa ecranezi senzorul cu o tabla de fier, adica un ecran magnetic. Daca pui un magnet de polaritate opusa, nu prea vad eu cum ai sa reusesti sa anulezi cimpul in dreptul sondei... Este cam dificil, parerea mea de necunoscator. |
|
Sus |
|
 |
bluestyle

Data înscrierii: 27/Mai/2011 Mesaje: 25 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Feb 06, 2013 8:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Treaba cu magnetul de polaritate inversa am vazut la alte difuzoare, iar cand le apropiam de TV nu imi mai zapacea culorile. Asta inseamna ca i-a fost eliminat campul magnetic, nu? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|