Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Magnet pentru Alpine Type R 10inch

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
bluestyle

Data înscrierii: 27/Mai/2011
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2013 5:28 pm    Titlul subiectului: Magnet pentru Alpine Type R 10inch Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am un subwoofer in masina cu difuzor alpine type R10 iar de curand mi-am pus o instalatie gpl pe masina, iar din cauza magnetului difuzorului, pe bord imi indica mereu ca am rezervorul plin (de gpl).

Ca sa rezolv problema trebuie sa blochez campul magnetic prin lipirea unui magnet la difuzor, la poli opusi cu magnetul initial, pentru ca acestia sa se respinga si sa se elimine campul magnetic. Este corect ce spun? Pentru asta am nevoie de un magnet maricel si nu gasesc nicaieri de vanzare! Stiti voi unde as putea gasi? Sau poate cineva are pe acasa de pe urma unui difuzor vechi.

Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mario1980

Data înscrierii: 15/Feb/2012
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2013 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau ai putea sa ecranezi senzorul cu o tabla de fier, adica un ecran magnetic. Daca pui un magnet de polaritate opusa, nu prea vad eu cum ai sa reusesti sa anulezi cimpul in dreptul sondei... Este cam dificil, parerea mea de necunoscator.
Sus
bluestyle

Data înscrierii: 27/Mai/2011
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2013 8:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Treaba cu magnetul de polaritate inversa am vazut la alte difuzoare, iar cand le apropiam de TV nu imi mai zapacea culorile. Asta inseamna ca i-a fost eliminat campul magnetic, nu?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum