Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mai astept pareri pentru boxe....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
agilent

Data înscrierii: 25/Oct/2008

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2008 5:50 am    Titlul subiectului: mai astept pareri pentru boxe.... Răspunde cu citat (quote)

In primul rand multumesc lui Andry si lui Cristimac pentru mesajele trimise.
Dar mai astept pareri in legatura cu boxele Magnat 703 si Microlab pure 10 , ambele perechi de boxe situindu-se in jurul sumei de 2000 lei noi.Nu stiu cum se aud fiecare , de asta astept pareri de la voi...
Si in legatura cu boxele de la Microlab , cele PURE 10 , au date tehnice , dupa parerea mea , ceva mai bune ca PURE 100 de la Microlab.Si in plus , PURE 10 sunt mult mai scumpe decat PURE 100 , cu cateva milioane bune....
In fine poate mai sunt si alti producatori , care fac incinte acustice la preturi bune , astept de la voi pareri.
Sincer nu ma intereseaza incintele tip coloana , nu am incredere in ele , cele de calitate tip coloana , pt o calitate cat de cat se duc in jur de cel putin 1000 euro in sus ( sunt cele din seria sb de la Technics , care se aud bestial , le-am auzit la fosta reprezentanta din Iasi , cu singura conditie ca linia sa fie total compusa din Technics , pentru a avea o cat mai buna compatibilitate si a se pastra calitatile tehnice)
Deci va astept cu noi sfaturi cat mai repede ( se apropie ziua salariului Very Happy si vreau sa cumpar o pereche de boxe)
Multumesc la toti si va astept!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum