Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mai mult bass
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cryssboy
Pasionat

Data înscrierii: 16/Mar/2008
Locație: braila

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:08 pm    Titlul subiectului: mai mult bass Răspunde cu citat (quote)

din ce difuzoare scot mai mult bass?? imi puteti recomanda ceva? suma max 150 ron.
m-am orientat catre
http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Auto/Boxe_auto/Blaupunkt/Boxe_auto_Blaupunkt_GTX-693
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-570A/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX573/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/West_Coast_Customs/WCC-5
difurile vor fi puse intro incinta in portbagaj.
sau mai bine ar merge asta http://www.autosound.ro/subwoofer-auto-activ-maniac-bitbox-37910-p-283.html bine la un pret mia mic cu 100 ron in PIC.
astept parerile voastre cu mentiunea ca pe fata am un sistem coustic cs502 amplificate de un clarion db179rgmp.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce masina ai... ?
cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dacie Very Happy
Sus
cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

berlina
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pay...de ce nu le pui pe polita de sub luenta si vrei sa le pui in portbagaj....k nu se va auzi nimic dak sunt in portbagaj....
cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam ca in incinta se vor auzi mai bine si sa nu mai gauresc tabla aia... tu ce imi recomanzi? si ce boxe?
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pay....dak e....gauresti tabla aia... si pui astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_1269/ ...si termini tot balciu...
cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci o sa iau in calcul si varianta asta.am o problema cu playeru.e legat la bricheta..si azi mi sa inchis si nu se mai deschidea...pana la urma a mers.nu stiu ce a avut.am verificat toate firele si par in regula. am legat firul rosu si cel galben la bricheta. sa fie vreo greseala de-a mea sau din cauza ca e la bricheta si o fi sistemu electric al masii bulit ca bricheta nu merge...
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

leaga direct de la baterie un fir cu o siguranta de 10A si nu o sa mai ai probleme. firu sa fie destul de sanatos. nu de 20 mm2 da nici litza Razz
cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de la asta sa se fi inchis oare azi ?vreo ora nu a rut sa se deschida....are h.u-ul o siguranta de 15 A IN SPATE.....sau asta e altceva?
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e foarte posibil sa se fi inchis din cauza asta. verifa sigurantele din tablou sa nu fie sarita vreuna si sa faca, contact bine!
poti sa pui p cablu de alimentare de la player o siguranta de 15 A sa fi sigur.

amplifurile nu au siguranta? si tot pui pe cablu de alimentare siguranta Laughing

cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa stii...sigurantele mele din tablou sunt varza..de fapt ultimele 3 lea legat tata cu litza si a scos sigurantele..nush de ce..dar daca leg direct la baterie mai au importanta sigurantele de la tablou? Question
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cryssboy a scris:
dar daca leg direct la baterie mai au importanta sigurantele de la tablou? Question

importanta in legatura cu playerul nu, in rest da Razz

cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,,,asta stiu...Very Happy ce parere aveti de firma sal? http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=01.03.01.03&cikk=2497 cu rosu are si parametrii.
Sus
cryssboy
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aa si inca o intrebare..daca spre exemplu pun difuzorul asta si e pe 8 ohmi are ceva daca pe fata am de 4 ohmi? playerul suporta impendante intre 4 si 8.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum