| |
| Autor |
Mesaj |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 2:31 am Titlul subiectului: mai oameni buni sfatuiti'ma si pe mine ce sa'mi iau!!! |
|
|
astept sa'mi iasa "golanu" din fabrica si dupa, sa'mi pun sunet, normal k nu sunt multumit de radiocasetofonul de 2x15W (pe care sper sa'l vand cat mai repede cu tot cu boxe in 100ron) si vreau sa'mi cumpar un casetofon de 4x50W in maxim 400ron cu 2 boxe pentru usi ceva la minim 50W si 2 boxe in spate pe la 60-70-80W per total in jur de 800ron!!! specific ca pe viitor vreau sa'mi pun si o statie cu subwoofer.
Cine ma poate ajuta cu niste opinii sa'mi zica ce'mi pot lua de 800ron
m'am orientat spre un cd sony sau pioneer boxe magnat fata si ceva pioneer sau jbl spate k ma bate gandu sa dau comanda pe situ asta si intrebare daca comanda ajunge repede sau tre sa astept zile... |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand felicitari pentru masina si s-o conduci fara incidente si la cat mai multi dB.
In golanel uite ce as face eu:
Mp3 Player: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-30MP/ si sa iti spun de ce il prefer in locul unui sony la aceeasi bani:
- ca sunet este deasupra sony
- are diferite functii precum HPF(filtru trece sus) care in cazul in care ai un subw este f bun deoarece poti taia frecventele joase de pe difuzoare ducandu-te mai sus cu volumul casetofonului.
- din pacate nu are designul unui sony dar asta nu prea ma deranjeaza
Ca difuzoare ai avea mai multe solutii...dar pe fata trebuie neaparat un sistem de difuzoare pana in 50 55w RMS...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
Pe spate lasa-le pe cele care o sa fie din fabrica...asta in caz ca iti iei logan si cu difuzoare pe spate...se aud destul de tare alea de pe spate...pe tine trebuie sa te intereseze ca sunetul sa vina din fata iar cand iti vei lua si subwoofer le vei scoate si vei lasa decat capacele acelea faci asta ca sa auzi mai bine bassul deoarece masina este sedan si basul trece mai greu de bancheta din spate.
Sper ca m-am facut inteles...  |
|
| Sus |
|
 |
fucky
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:25 pm Titlul subiectului: Sistem |
|
|
| Am un MP3 Player DEH 30 MP.Ce sistem s-ar potrivi cu buget pana la 6 mil?Mersi |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te rog deschide alt topic nu te baga peste topicul altcuiva!
Pentru ce masina vrei sistemul? Ce sistem? |
|
| Sus |
|
 |
fucky
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scuze,sunt nou.
Opel Astra '95.Imi trebuie un sub si statie,pana in 6 mil.Care ar fi cele mai potrivite?Mersi |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 5:30 pm Titlul subiectului: pai... |
|
|
AdySoLenZa in primul rand mc de urari!
masina vine doar cu 2 boxe ori fata ori spate asta nu mai stiu dar esential e k vreau sa dau sistemul care vine pe masina si sa'mi pun io ce vreau.
si ma interesa pentru cei care stiu sa ma indrume ce sa cumpar
un casetofon pe la 4mil si 2 boxe vroiam peste 50W k sa nu'mi garaie si 2 mai bune ovale sau rotunde pe spate pe la 60W-80W k pe viitor vreau sa'mi pun si statie cu woofer (stiu ca ma repet)
toata tarasenia sa fie pana in 800ron (fara statie si woofer) |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 1:46 am Titlul subiectului: pai |
|
|
Pai m'am hotarat pe spate imi iau sigur http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_9613i/ le are un prieten si se aud super bine clar cu bass si inalte si mai ramancu 535 RON de care sa'mi iau un cass si boxe fata.
Dar problema e k nu stiu ce diametru are gaura din portiere la logan k sa stiu ce sa caut k as da comanda mai repede pana sa'mi iasa golanu din fabrica. cer parerea cuiva care are logan si'mi poate spune diametrul. |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 3:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Din moment ce asupra difuzoarelor te-ai hotarat deja, nu pot decat sa-ti recomand un player Pioneer din seria 29xx (difera doar culorile).
Pentru fata iti recomand un sistem de 13 cm. Loganul are 13 cm pe fata si daca pui sistem in loc de coaxiale vei castiga mult la capitolul calitate a sunetului.
Revenind la REF 9613i, vreau doar sa-ti spun ca difuzoarele astea care suporta 100W RMS nu-si vor atinge niciodata potentialul maxim pe un player care le poate da maxim 25W RMS. Ele suna mult mai bine pe o statie. Pentru player poti lua si ceva mai ieftin cum ar fi JBL seria CS care vor suna comparabil, poate chiar mai bine (pentru ca sunt facute pentru amplificare de player, nu pentru statie). |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 10:39 pm Titlul subiectului: pai |
|
|
mc mihai kiar nu stiam cat e diametrul la portiere
referitor la REF 9613i imi place cum se aude si fara amplificator am avut ocazia sa le ascult pe un sony gt300 si se aud bine dar am mentionat mai sus k intentionez k pe viitor sa'mi pun si statie si se vor auzii mult mai bine prb e k nu stiu daca vor intra in gaurile de 16 de la logan sau daca or avea loc de centura (daca cineva a montat REF 9613i pe un logan sa'mi spuna si mie) multumesc.... |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 10:43 pm Titlul subiectului: pai |
|
|
mai am o nelamurire la ce cass sa ma opresk dintre cele pioneer seriile 29XX cum a spus si mihai sau sonyu gt300 nu ma intereseaza cum arata ci doar cum or skoate pe REF 9613i
ma oftic k pioneeru nu are standard telecomanda ci tre s'o cumpar cu 59 ron in rest....the best |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 2:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu asa alege Pioneer. Si sony e bun, are avantajele lui... daca pe viitor te intereseaza woofere, statii si alte nebunii, gt300 ar fi mai bun pentru ca are 2 preout-uri si volum pe subwoofer, chestii pe care la pioneer le intalnesti doar la modelele peste 29xx. doar pentru 4 difuzoare insa pioneer ar fi mai bun.
logan are pe spate difuzoare de 13 cm, nu de 16. ovale se pot pune chiar daca ai 3 centuri dar le vei pune oblic, la 45 de grade. sau mai bine nu te complici asa tare si iei de 16 cm... care intra mult mai usor.. |
|
| Sus |
|
 |
|