|
Autor |
Mesaj |
notka
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Mar 03, 2007 12:47 am Titlul subiectului: Manuale de utilizare, de service, brosuri, scheme, articole |
|
|
Cei interesati, pot gasi peste 1.300 de manuale de utilizare, de service, scheme, brosuri, ceva articole din reviste, carti cu tematici din domeniul electronicii si poze pe adresa www.*******.ro. Toate sunt din domeniul audio, video, foto si al telefoniei mobile. _________________ manuale de service, de utilizare, brosuri, scheme |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Mar 03, 2007 2:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau, link-ul nu poate ramane aici din mai multe motive:
- aceste este un mesaj publicitar, link-ul este postat doar pentru publicitate pentru acest site, nu a fost solicitat de nimeni si nu are legatura cu formul "Amplificatoare 5.1, Receivere" (alt exemplu)
- acest site face reclama unor concurenti ai Be-loud.ro si mai mult, unii dintre acestia activeaza pe piata "gri". |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|