|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
corisaty
Data înscrierii: 12/Mai/2008 Mesaje: 25 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 7:34 pm Titlul subiectului: Marca preferata si cine o produce... |
|
|
| Salut. am cautat mai peste tot dar nu prea am gasit un forum unde sa se discute despre marcile de amplificatoare preferate de voi si cine le produce , de exemplu daca intri la kenwood pe sait este americam dar daca te duci la magazin si il iei constati ce este made in china , hifonics este mai serios , made un usa , scrieti numai 2-3 cuvinte despre marca preferata si unde sa fabricat , nu vreau sa fie un top, vreau sa fie ca un sondaj . va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 7:38 pm Titlul subiectului: Re: Marca preferata si cine o produce... |
|
|
| corisaty a scris: | | Salut. am cautat mai peste tot dar nu prea am gasit un forum unde sa se discute despre marcile de amplificatoare preferate de voi si cine le produce , de exemplu daca intri la kenwood pe sait este americam dar daca te duci la magazin si il iei constati ce este made in china , hifonics este mai serios , made un usa , scrieti numai 2-3 cuvinte despre marca preferata si unde sa fabricat , nu vreau sa fie un top, vreau sa fie ca un sondaj . va multumesc. |
la hifonics scria undeva designed in usa, built in china, deci... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
corisaty
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai si atunci sa inteleg ca toate sunt facute in china... ce preferati si ce se aude bine in raport pret calitate |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam toate amplificatoarele entry sunt made in china  |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
umbla o zicala pe forum: cat dai atata face!
eu sunt de parere ca cel mai bun e ce iti permiti  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| otzy a scris: |
eu sunt de parere ca cel mai bun e ce iti permiti  | cea mai de bun simt afirmatie pe care am auzit-o de foarte multa vreme  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
corisaty
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok...ok...ok sa zicem ca am un buget de 1000 ron , si vreau sa iau ceva la 600w la 2 ohmi , sa inteleg ca toate marcile la bani astia sunt bune , tre sa fie una care la puterea asta sau la valoarea asta sa le bata pe cele cu aceleasi caracteristicii ca al acestuie... eu unul nu am avut asa putere dar vreau sa cumpat...voice recomandati sau ce ati auzit si va placut... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|