| |
| Autor |
Mesaj |
dragos
Data înscrierii: 29/Iul/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iul 29, 2006 4:20 am Titlul subiectului: Masca cd-player. |
|
|
As dori sa imi schimb casetofonul de pe masina cu un cd player cu mp3. Problema mea este ca la masina mea (Ford Mondeo), casetofonul nu are dimensiunea standard, ci este ceva mai mare. Ca urmare, ar trebui montata o masca, pentru a acoperi spatiul ramas gol. Daca ma hotarasc sa cumpar un cd player de la Be-Loud si sa il montez prin service-urile cu care lucreaza Be-Loud, acestea au masca respectiva sau trebuie sa fac eu rost de ea?
In alta ordine de idei nu prea stiu care cd player sa il iau. As alege ceva intre un sony cdx r450 si pioneer deh 4800. Care credeti ca este alegerea optima din punct de vedere al sunetului si a fiabilitatii? Daca credeti ca la banii acestia gasesc ceva mai bun dati-mi un sfat.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
|
| Sus |
|
 |
dragos
Data înscrierii: 29/Iul/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, cred ca ala este. Voi da un tel. maine dimineata, ca astazi este duminica, si daca il aveti voi veni sa cumpar cd-ul si sa facem o programare pentru montare.
Mai astept raspuns la partea a doua a intrebarii - care cd player sa il iau intre cele doua? Sau exista altul mai tare la banii astia? Ma refer la calitatea sunetului si la fiabilitate.
Merci mult de raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am citit pe forum cica pioneerul ar avea un sunet de nota 10... dupa mine mergi pe pioneer dintre astea 2... daca exista ceva mai calumea la pretul asta sigur mihai te va ajuta  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer 4800 sigur..
Si Sony e bun dar Pioneer 4800 e mai destept si suna mai bine. |