|
|
|
Autor |
Mesaj |
ditZa

Data înscrierii: 24/Mai/2007 Mesaje: 18
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 12:06 am Titlul subiectului: masca focus 2007 |
|
|
salutare ... am o intrebare ... pe un focus 2007 am un cd 6000 si vreau sa il schimb cu unul normal ... faza e ca o sa ramana spatiu ala mare in locul vechiului cd player ... este masca dinaia sa pun in loc ?!
daca e ... o pozica si cat costa ?!
multam ! _________________
 |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca vrei sa spui ca ai un HU DIN2 si vrei DIN1... se gasesc adaptoare.
costa cateva zeci de ron.. nu gasesc acum linkul pe be-loud, dar au si ei.
bafta _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Baiatu a spus ca are un player din fabrica de dimensiuni duble fata de unu normal si vrea sa puna unu normal iar gol-ul sa il umple cu ceva ... o masca sau un suport in care sa poti sa iti pui telefon si alte cele (exemplu cum e la golf 4 versiune cu casetofon) _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
a spus ca are ceva de genul http://www.be-loud.ro/forum/download,id,859.html si vrea sa umple golul ala, nu?
asta este un adaptor... e un plastic cat gaura mare, care lasa un spatiu exact cat pentru un HU normal. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|