Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Matiz...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
corisaty

Data înscrierii: 12/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2008 10:06 pm    Titlul subiectului: Matiz... Răspunde cu citat (quote)

Salut . De curand mi-am cumparat un matiz si deocamdata am pe el un cd-mp3 Sony CDX-GT420U http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT420U/ , si 2 boxe coaxiale XS-F 1725 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1725/ , si ma gandeam sa mai pun un amplificator tot Sony Xplod XM-ZR602 de 2X60W iar in punte 1X120W si ca Subwoofer un Magnat Streetracer 3000 XXL http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Streetracer_3000_XXL/
si mai am un condensator Dietz de 1F sau astept o propunere de a voastra deoarece portbagajul este mic Very Happy si ma gandeam ca bateria este prea mica
si vreau sa mai pun una in portbagaj normala de 60Amperi, credeti ca este o idee buna ??? Multumesc celor care au citit si care o sa imi raspunda la topic...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2008 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1.Renunta la SONY, daca indragesti marca cumparatii televizoare de la ei sau camera foto(dar nici alea nu te sfatuiesc).
2.Renunta la coaxiale pe fata.
3.Cred ca mai bine ar fi daca ai lua o baterie deepcycle si in caz ca nu e de ajuns un condensator mai mare, o mica mare problema la matiz este alternatorul care este cam mititel.

raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2008 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De unde crezi ca are omu bani de deep, daca are boxe sony si vrea sun streetracer??? Si camerele profesionale de filmat is chiar bune de la sony, la car audio is ei cam slabi............da playeru poti sa-l pastrezi........ Wink boxe sa schimbi, amplif ju te gandi la sony...........iar ca sub daca vrei ieftin si bun ia pioneer ts-w307 Smile
corisaty

Data înscrierii: 12/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2008 12:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut. cd-playerul l-am cumparat mai de mult asa ca nu are rost sa dau bani pe altul , la subwooferul pionner ce amplificator imi recomandati , boxele dupa fata au fost asa decand am cumparat masina dar nu ar fi rau daca mi-a ti recomanda altele , si ma gandeam daca condensatoeul m-ar ajuta la ceva ca sa nu mai cumpat o baterie si ca amplificator nu vreau cine stie ce , doar unul de maxin 2X75W , tinand cont si de bataria care are 35A Very Happy , si cred ca o sa mai pun o baterie in portbagaj normala de 60A daca vad ca o sa imi faca figuri.
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corisaty a scris:
salut. cd-playerul l-am cumparat mai de mult asa ca nu are rost sa dau bani pe altul , la subwooferul pionner ce amplificator imi recomandati , boxele dupa fata au fost asa decand am cumparat masina dar nu ar fi rau daca mi-a ti recomanda altele , si ma gandeam daca condensatoeul m-ar ajuta la ceva ca sa nu mai cumpat o baterie si ca amplificator nu vreau cine stie ce , doar unul de maxin 2X75W , tinand cont si de bataria care are 35A Very Happy , si cred ca o sa mai pun o baterie in portbagaj normala de 60A daca vad ca o sa imi faca figuri.

Alternatorul e foarte mic... face fata cu greu la o baterie de 45 ... si tu vrei sa pui una de 60A pe langa una de 35A ? scapa de de ideea asta.... incearca sa mergi pe condensator si sa asculti muzica ceva mai tare cand mergi... daca nu schimba alternatorul si dupa aia poti pune inca o baterie ... parerea mea

ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa pui si de 200A daca ai loc , nu se arde alternatorul !

doar cei care nu au habar de electrica pot spune ca arzi alternatorul sau de ce nu elctromotorul cu o baterie mai mare Wink

cred ca sunt putin confuzi in legatura cu amperii si cu voltii Smile)
Sus
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alternatorul vorba celor de mai sus nu se poate arde ca pui baterie mai mare, alternatorul este o componenta care ce face aia stie, nu prea ai cum sa o suprasolicitii , ganditi-va ca produce curent in functie de turatia motorului.
ex: daca pe alternator scrie 45Ah, asta inseamna ca alternatorul tau reuseste sa incarce o baterie de 45A intr-o ora , una de 90 in 2 ore si tot asa.

Daca tu pui o baterie de 200A pe masina stock , alternatorul o va incarca cu brio, dar daca tu pui muzica , pui neoane si mai stiu eu ce, e posibil ca intr-o ora tu sa consumi mai mult curent decat iti poate furniza alternatorul si rezulta ca in timp bateria ta se descarca.

Aaaa si alta chestia de luat in vedere un alternator nu produce cat scrie pe el la turatia de relanti a masini, luam ca exemplu masina mea , am alternator valeo de 85Ah, la turatia de 950rpm el produce doar 16-18A, si atinge valoarea de 85 la 3680rpm.

Axel
Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am un chev spark si mi-am facut o placa din mdf, care a intrat perfect in locul celei vechi pe care am pus 2 boxe MTX xt693 si pot sa spun ca se aude foarte bine. Am bas si claritate. Pe fata am 2 Hertz Dieci dcx 100.

Tu, pe fata ai putea sa pui un sistem bun si pe spate 2 ovale bune si asta e, nu mai ai nevoie de subwoofer. Wink
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corisaty hai sa iti zic si eu ceva un aplif pe 4 canale un sistem bunicel de 13
16.5 de 13 pui fara sa te complici.. si un sub in o incinta seald kre ocupa putin 18-25L si o sa fi f multumit si nici investie f mare nu o sa fie probabil k va trebuie sa iei un adaptor HI-LOw pt ca nu vad la HU tau decat o iesire RCA
ceva de genu am eu pe tico si crede-ma k e super ok .. cu bateria poti ramane si cu asta sau poti cauta una un pic mai mare gen 45 55 eu am pe tico de 55
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun sfat de la KRZ
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum