|
|
|
Autor |
Mesaj |
corisaty
Data înscrierii: 12/Mai/2008 Mesaje: 25 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
1.Renunta la SONY, daca indragesti marca cumparatii televizoare de la ei sau camera foto(dar nici alea nu te sfatuiesc).
2.Renunta la coaxiale pe fata.
3.Cred ca mai bine ar fi daca ai lua o baterie deepcycle si in caz ca nu e de ajuns un condensator mai mare, o mica mare problema la matiz este alternatorul care este cam mititel. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
De unde crezi ca are omu bani de deep, daca are boxe sony si vrea sun streetracer??? Si camerele profesionale de filmat is chiar bune de la sony, la car audio is ei cam slabi............da playeru poti sa-l pastrezi........ boxe sa schimbi, amplif ju te gandi la sony...........iar ca sub daca vrei ieftin si bun ia pioneer ts-w307  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
corisaty
Data înscrierii: 12/Mai/2008 Mesaje: 25 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 14, 2008 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut. cd-playerul l-am cumparat mai de mult asa ca nu are rost sa dau bani pe altul , la subwooferul pionner ce amplificator imi recomandati , boxele dupa fata au fost asa decand am cumparat masina dar nu ar fi rau daca mi-a ti recomanda altele , si ma gandeam daca condensatoeul m-ar ajuta la ceva ca sa nu mai cumpat o baterie si ca amplificator nu vreau cine stie ce , doar unul de maxin 2X75W , tinand cont si de bataria care are 35A , si cred ca o sa mai pun o baterie in portbagaj normala de 60A daca vad ca o sa imi faca figuri. |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
corisaty a scris: | salut. cd-playerul l-am cumparat mai de mult asa ca nu are rost sa dau bani pe altul , la subwooferul pionner ce amplificator imi recomandati , boxele dupa fata au fost asa decand am cumparat masina dar nu ar fi rau daca mi-a ti recomanda altele , si ma gandeam daca condensatoeul m-ar ajuta la ceva ca sa nu mai cumpat o baterie si ca amplificator nu vreau cine stie ce , doar unul de maxin 2X75W , tinand cont si de bataria care are 35A , si cred ca o sa mai pun o baterie in portbagaj normala de 60A daca vad ca o sa imi faca figuri. |
Alternatorul e foarte mic... face fata cu greu la o baterie de 45 ... si tu vrei sa pui una de 60A pe langa una de 35A ? scapa de de ideea asta.... incearca sa mergi pe condensator si sa asculti muzica ceva mai tare cand mergi... daca nu schimba alternatorul si dupa aia poti pune inca o baterie ... parerea mea _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa pui si de 200A daca ai loc , nu se arde alternatorul !
doar cei care nu au habar de electrica pot spune ca arzi alternatorul sau de ce nu elctromotorul cu o baterie mai mare
cred ca sunt putin confuzi in legatura cu amperii si cu voltii ) |
|
Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alternatorul vorba celor de mai sus nu se poate arde ca pui baterie mai mare, alternatorul este o componenta care ce face aia stie, nu prea ai cum sa o suprasolicitii , ganditi-va ca produce curent in functie de turatia motorului.
ex: daca pe alternator scrie 45Ah, asta inseamna ca alternatorul tau reuseste sa incarce o baterie de 45A intr-o ora , una de 90 in 2 ore si tot asa.
Daca tu pui o baterie de 200A pe masina stock , alternatorul o va incarca cu brio, dar daca tu pui muzica , pui neoane si mai stiu eu ce, e posibil ca intr-o ora tu sa consumi mai mult curent decat iti poate furniza alternatorul si rezulta ca in timp bateria ta se descarca.
Aaaa si alta chestia de luat in vedere un alternator nu produce cat scrie pe el la turatia de relanti a masini, luam ca exemplu masina mea , am alternator valeo de 85Ah, la turatia de 950rpm el produce doar 16-18A, si atinge valoarea de 85 la 3680rpm. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
Sus |
|
 |
Axel Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 70
|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am un chev spark si mi-am facut o placa din mdf, care a intrat perfect in locul celei vechi pe care am pus 2 boxe MTX xt693 si pot sa spun ca se aude foarte bine. Am bas si claritate. Pe fata am 2 Hertz Dieci dcx 100.
Tu, pe fata ai putea sa pui un sistem bun si pe spate 2 ovale bune si asta e, nu mai ai nevoie de subwoofer.  |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
corisaty hai sa iti zic si eu ceva un aplif pe 4 canale un sistem bunicel de 13
16.5 de 13 pui fara sa te complici.. si un sub in o incinta seald kre ocupa putin 18-25L si o sa fi f multumit si nici investie f mare nu o sa fie probabil k va trebuie sa iei un adaptor HI-LOw pt ca nu vad la HU tau decat o iesire RCA
ceva de genu am eu pe tico si crede-ma k e super ok .. cu bateria poti ramane si cu asta sau poti cauta una un pic mai mare gen 45 55 eu am pe tico de 55 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun sfat de la KRZ _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|